להשראה -- אחת המודעות --

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאה מגה;1931996:
זה אותנטי עם קמפיין מיתוג חדש ל...תחזיקו חזק - 'ספרי אור החיים'!...

הפרסום שלהם עד היום היה טוב מאד. מה בוער להם לשנות מיתוג?
חשבתי על ספרי אור החיים. נכון, אלו הצבעים והסגנון גם מתאים. אבל השאלה שאני שואלת את עצמי - זה - בשביל מה להכנס להרפתקה הזו. מה היה רע בקו שלהם עד היום?

אלא אם כן הם רוצים לשווק מותג חדש ונוסף תחת מטריית אור החיים.
בהמודיע יש גם פרסומים כאלו? (אני מנויית המבשר, והמודיע במייל משום מה לא מגיע לי ;) ) ביתד? יעקב ביבלה שייך לגור (ולהמודיע) ומסתבר שלא יפרסם את אור החיים בעיתונים מתחרים לפני שיפרסם בעיתון הבית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1933905:
הפרסום שלהם עד היום היה טוב מאד. מה בוער להם לשנות מיתוג?
חשבתי על ספרי אור החיים. נכון, אלו הצבעים והסגנון גם מתאים. אבל השאלה שאני שואלת את עצמי - זה - בשביל מה להכנס להרפתקה הזו. מה היה רע בקו שלהם עד היום?

אלא אם כן הם רוצים לשווק מותג חדש ונוסף תחת מטריית אור החיים.
בהמודיע יש גם פרסומים כאלו? (אני מנויית יתד, והמודיע במייל משום מה לא מגיע לי ;) ) ביתד? יעקב ביבלה שייך לגור (ולהמודיע) ומסתבר שלא יפרסם את אור החיים בעיתונים מתחרים לפני שיפרסם בעיתון הבית.

יש דיבורים שאור החיים קנו את כובעי פארק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים ברק;1933917:
יש דיבורים שאור החיים קנו את כובעי פארק...

בלומנטי קנה אותם
וזה לא דיבורים תשאל בבלומנטי והם יגידו לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבה גרין;1933966:
בלומנטי קנה אותם
וזה לא דיבורים תשאל בבלומנטי והם יגידו לך

בלמונטי ואור החיים שייכים שניהם ליעקב ביבלה ומכאן העירבוב....

• הוסף לסימניות
בהמודיע יש גם פרסומים כאלו? (אני מנויית יתד, והמודיע במייל משום מה לא מגיע לי ;) ) ביתד? יעקב ביבלה שייך לגור (ולהמודיע) ומסתבר שלא יפרסם את אור החיים בעיתונים מתחרים לפני שיפרסם בעיתון הבית.[/QUOTE]

כן, גם בהמודיע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרונט;1934367:
בהמודיע יש גם פרסומים כאלו? (אני מנויית יתד, והמודיע במייל משום מה לא מגיע לי ;) ) ביתד? יעקב ביבלה שייך לגור (ולהמודיע) ומסתבר שלא יפרסם את אור החיים בעיתונים מתחרים לפני שיפרסם בעיתון הבית.

כן, גם בהמודיע יש

• הוסף לסימניות
למה לדמות יש שני זוגות משקפיים?
(שמתם לב, אגב?)

• הוסף לסימניות
אחד לקריאה ואחד לראייה, מן הסתם ;)

ולא לא שמתי לב לפני כן...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עדיין לא :(

• הוסף לסימניות
לדעתי הם כבר איבדו את הטעם הטוב, לא שייךתלמרוח יותר מידי.

• הוסף לסימניות
שמעתי אותו ברדיו...
אבל מה זה?
על מה הוא מדבר?
חנות ספרים?שיטה חדשה?
מה עוד היה לו שאתם אומרות למרוח?
אני לא שמעתי.......

• הוסף לסימניות
נראה לי שאם עוד יום יומיים הם לא יוצאים עם החשיפה כבר ייצא איזה עסק שיגנוב את הטיזרים לעצמו
יש גבול לכל תעלול
אבל... כנראה שיש גם תעלול לכל גבול כשמדובר מבית היוצר 'אוטנתי'

• הוסף לסימניות
בזבוז של קמפיין בעיני
הייתי בטוח שהולכים על משו מטורף

• הוסף לסימניות
חשבתי שהגינגי הזה הולך להפתיע יותר..
דוקא היה מענין הטיזרים שלהם ..
מענין מה הם הולכים לעשות הלאה? נגמר בזה הקמפין?

• הוסף לסימניות
כפילות

סתם שאלה, מישהו יודע איזה פונט זה (הפרסומת של אור החיים)?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה