להשראה -- אחת המודעות --

בדיקה שאני עשיתי עם כמה אנשים מתחום הפרסום שפשוט פספסו את הנקודה!

מלבד הבאלגן שהולך כבר שבועיים בכל הרשתות על הפרסומת הזאת שנתפסה כהדרת נשים בלבד גם בקרב אנ"ש.

עדיף לוותר על רמת הקריאייטיב ושהפרסום יהיה יותר מובן ובקלות לכולם.

כמו שזה עכשיו יש כאן דאבל דאבל קליק:
- ובחרת בחיים - אני צריך לעשות את החשבון שמי שלא נבדק בטוח(?) מת ח"ו - ואז מי שמת יש הלכה שהבעל מדליק נרות - ויש לפניי סיפור של אחת שנפטרה ובעלה מדליק נרות.

רחוקה הדרך מ"האכלה בכפית"

לנשים יש הלם וזה מניע לפעולה

לגברים זה לא ממש מובן

זה גם שלהם

291527-66c56c62e2d70c9a3fadba1c5c1e9e46.jpg

לא חושבת שגבר שמדליק נרות מתפלל גם.
זה הציק לי.

עצרתי לראות מי עשה כזה קריאייטיב טוב
בעיצוב כזה לא מגרה?
נזם זהב באף...

ההזרה הצורנית מקסימה וקריאייטיבית
המסר- חלש. לא השתכנעתי ללכת לשם
אלא אם אני היחידה שלא מכירה את המקום הזה ואת תועלתו הברורה ללקוחות.

ראיתי את המודעה וישר חשבתי עליך:)
אלו בדיוק היהלומים שאת מלקטת

ראיתי את הפרסומת הזאת חמש דקות אחרי שראיתי את הפרסומת של ״אפרת״....

ראיתי, נהניתי וקיבלתי על עצמי לשתף.
סוג של קריאייטיב מוזר מחד וחד מאידך
מה שבטוח, שאת פלח שוק הפרסומאים הם ודאי תפסו...

לשפוטכם חברים
ופורים שמח על הדרך :)

גפנא / מוישה
גפנא.png

נ.ב. כמדומני הפרזנטור במודעה הינו תוצרת ידי פַּסַל הדמויות האגדי - א. נויבירט.

כמדומני שמוישה החתום על המודעה הוא אותו האיש.

דעתי שגם את הפרסומאים הם לא קנו.

להלן תרגום המודעה:

אנחנו לא מבינים ביין או בפרסומות.
התלבטנו מי אנחנו ומה הכי משקף אותנו ובגלל שאנחנו עצלנים כאלו שלא משקיעים, חשבנו על רעיון לשתף אתכם בבעיות הפנימיות שלנו כדי שאתם תשברו ת'ראש לְמה אתם הכי מתחברים..
יאלללה לעבודה

להלן תרגום המודעה:

התלבטנו מי אנחנו ומה הכי משקף אותנו ובגלל שאנחנו עצלנים כאלו שלא משקיעים, חשבנו על רעיון לשתף אתכם בבעיות הפנימיות שלנו כדי שאתם תשברו ת'ראש לְמה אתם הכי מתחברים..
יאלללה לעבודה

מפתח,
אני לא גורסת שזה נובע מעצלות אם כי משטיקל פירסומי

הקונספט מושך את העם לעבור על הטקסטים, וגם אם הם לא מנוסחים אייאיאיי, זה שהם קוראים את המילה של המותג כמה פעמים - וי לפרסומאי.

המטרה הפירסומית היא - לפי הבנתי - מכירות אגרסיביות בטיימינג השנתי של ענף היינות, המודעה מזמינה את עמישראל לגלגל על הלשון את שם המותג (7 פעמים!) בלי קשר ועם קשר.
סטייל שוק, ארגז הפוך ומגאפון - "בואו לקנות!"

מה שאני הפנמתי:

... התלבטנו: אנחנו עצלנים לפצח בריף ולהגיע למסר המדוייק.
... מה דעתכם: אז אתם שמה שמבינים ביין או בפרסומת - בוודאי משועממים, אז למה שלא תהיו תועלתיים בזמנכם הפנוי?
... תשובות ניתן להעביר בעת קניית היינות: אבל בכל מצב, לא שבאמת מעניין אותנו שתעדכנו אותו, העיקר שתבואו לקנות, הדעה שלכם לא שווה אפילו התייחסות...

ולסיכום, פריירים! באו לקנות...

להלן תרגום המודעה:

יאלללה לעבודה
נסחפת קצת!

זה לא יקב זה סך הכל חנות יינות עם מגוון ענק של יינות לא צריכים להיות מבין לפתוח חנות יינות צריך מבחר (משא"כ ביקב)

יש דבר אחד שזה מושך אנשים לחנות יינות ערב פורים, יש להם בקשה אחד 'תן לי אווירה של פורים תרתי משמע' ונראה לי שזה מה שהוא רצה לבטא

הדבר המרכזי שהפריע לי (מלבד עומס המלל) זה הצבעוניות שיש בתמונה
היא נראית יותר מידי חגיגית למישו שמת!
ולדעתי זה רק מדגיש את המזעזע שבדבר
תראו איזה תמונה חגיגית.. אופס... העיקר חסר מן הספר. בררררררררר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה