להשראה -- אחת המודעות --

היא אמנם יצירתית
אבל חסרת כל אסטרטגיה
לצמחונים מתוך מטרה 'ירוקה' למען בעלי החיים, זה בהחלט יכול לעבוד.
מלבד זאת, לפי הנראות והחוסר בקרדיט אני מתאר לעצמי שזה עלה כפוסט או כתמונות באתר ולא כפרינט...

היא אמנם יצירתית
אבל חסרת כל אסטרטגיה
למה?

מעבר לאוכל טבעוני
יש כאן הגנה על חיות בר.
Style Seva The Planet

(אגב, היא מסעדה ותיקה - מעל 100 שנים.
וספר המתוכנים שהם הוציאו נמכר במיליוני עותקים)

יש כאן הגנה על חיות בר.
זו הנקודה.
המסעדה מפרסמת שהיא מגינה על חיות הבר.
היא לא מפרסמת את האוכל שלה.

קריאייטיב שייך לתדמית, כבר אמרנו?!

זה בהחלט יכול לעבוד.
זה לא יעבוד.
כי למסעדה הולכים כדי לאכול
יש ערכים נוספים, כמו כשרות/טבעונות וכו'
אבל היא קודם כל אוכל.

כמו שאני לא אלך למסעדה שתפרסם לי את הלוגו של הכשרות שלה באופן קריאייטיבי.
אני אברר את רמת האוכל, סגנון ההגשה, מי השף ומה המחיר.

זה לא יעבוד.
כי למסעדה הולכים כדי לאכול
יש ערכים נוספים, כמו כשרות/טבעונות וכו'
אבל היא קודם כל אוכל.

מיתוג לא בהכרח מתמקד בנקודה בסיסית כמו טעם ומחיר, המיתוג שלהם (אם זה אכן המיתוג שלהם) נותן ערך מוסף לקהל ענק של צמחונים וירוקים.
כנראה שבגלל שהם ככ ותיקים, הטעם והאיכות לא מהווים נושא בכלל

ראיתי פרסומת יפה בקול העיר של ערב ראש השנה. נגמלת בעבר ממוצץ. הגיע גם הזמן להיגמל מסיגריות.
זה דיבר אלי בהקשר של ימים אלו. של להיגמל מעבירות ומהרגלים רעים. אבל משום מה העיתון נאבד לי. אולי מישהו מעלה את זה.

לא מדברת על מיתוג, זה מותג מוכר
מדברת על ההבדל בין תדמית למכירה.

@לללי כנראה שלא פגשת טבעוני מקרוב...
טבעונות היא לא רק דרך חיים, היא שליחות :)

נערך לאחרונה ב:
טבעונות היא לא דרך חיים, היא שליחות :)
דווקא פגשתי
ודי מקרוב :)
יש כאלו שזו באמת שליחות הצלה עבורם
יש כאלו שסתם אסטניסטיות פנימית...

סליחה, @לללי, כן ראיתי אסטרטגיה. שמת לב על הטרי? על הטבעי? על כוונת הציד שמפוקסת בהדגשה על המבחר הכי איכותי, המבורר והמזוקק?

טבעונות היא לא רק דרך חיים, היא שליחות :)
היא דת, ולא סתם, אלא אחת שנותנת לאנשים ברק בעיניים.
האג'נדה של הטבעוניים, (באופן אבסורדי הנמנעים מכל מאכל מן החי נקראים טבעונים, והאוכלים מוצרים מן החי אך לא בשר, נקראים צמחוניים.)מייחדת אותם.
היא נותנת להם תחושה שהם נעלים יותר, מוסריים יותר. ואם בא מישהו, ומדגיש את עליונותם על פני כל הציידים שממקדים את הכוונת על בעל החיים, ועושה מהם קבוצת העילית שיודעת מה היא בוחרת לאכול, וזה נראה טוב כלכך, הוא נגע בול פגיעה בנקודה.
לדעתי זוהי אסטרטגיה שאומרת- פה מבינים אתכם, מכירים אתכם, וממילא- אם אנחנו טוב בעניינים, כדאי לאכול אצלנו. יש מה, ויש למה.

קריאטיב מהמם שזכה בפרסים.
שמעתי את מאחורי הקלעים מהדס ליבר
שהייתה אחראית על הקמפיין הזה.
הריצו אותו ביומיים :eek:
אשמח לשמוע על מאחורי הקלעים

אני לא יודע מי עשה את זה, אבל במקום לספר לנו את הידיעה המרעישה שהולך להגיע אלינו קטלוג לתיבת הדואר, הצליחו לסקרן אותנו בחשיבה מקורית ויצירתית.
הנה הוא.PNG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה