להשראה -- אחת המודעות --

השאיר אותי בתחושה לא נוחה...

הרכב נצרב בתודעה כהפוך.
יש לזה מטרה קריאייטיבית?
נראה לי רק ניסיון של הגרפיקאית להגיע למצב הכי דומה לראש של דג
הגלגל מחליף את העין של הדג

גם לי זה הפריע, וניסיתי להבין מה עומד מאחורי זה...
היה נראה לי יותר מתאים 'התהפך על הראש'
מאשר איחול לבבי 'שנהיה לראש'

נראה לי רק ניסיון של הגרפיקאית להגיע למצב הכי דומה לראש של דג
הגלגל מחליף את העין של הדג
אז הלכתי להתעמק שוב,
בהחלט.
ההקבלה הצורנית מאד יפה.
אפילו למראה של הנהג יש תפקיד 'דגי' למדי.

עדיין תחושתי בעינה.

שמרו על כדור הארץ, זה היקום היחיד עם בירה.

81890156_1368576573300750_3787727105677066240_n.jpg

השראה מדהימה לשילוב המותג עם אג'נדות בינלאומיות.

ועוד קצת עם בירה...

הרעיון המגניב התורן מגיע ממותג הבירה הברזילאי Glacial שעשה שימוש מעניין ויוצא דופן במודעת פרינט בעיתון. במודעה, שמטרתה לסייע לאוהבי הבירה לקרר את בקבוק המשקה במהירות, מוטמעים חלקיקי מלח, שמאיצים את תהליך הקירור. כל מה שעליהם לעשות הוא לטבול את המודעה במים, לעטוף בה את הבקבוק ולהכניס אותו למקפיא. קצר ולעניין.
glacial-ad-front-and-back-IIHIH.jpg

קמפיין פולקסווגן / צלם: יחצ
e02_guyg[5.jpg

תמונה אמיתית, לא פוטושופ

"אחד המהלכים האינטרנטיים השנה היה המהלך שנעשה בנורבגיה לפולקסווגן גולף דיזל. מטרת הקמפיין הייתה לייצר זכירות מקסימלית לעובדה שצריכת הדלק של הרכב היא 28 ק"מ לליטר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה