להשראה -- אחת המודעות --

2. ההתנגדויות שהיו פה הן לעצם שליפת הפריט האישי הזה והצגתו בראש חוצות. התחושה שעוד מעט יראו לנו אולטראסאונד, כדי לזעזע. ואחר כך עוד ועוד פריטים ותמונות וויז'ואלים מתוך חדרי-החדרים של הזוג.
רותי, או שהתחזיות שלך מדוייקות להפליא, וזה מפחיד!!!
או שנתת להם פשוט רעיונות, אז רוצי לבקש קרדיט

קבצים מצורפים

• 2020-05-11.jpg
    2020-05-11.jpg
    KB 27.9 · צפיות: 499
  • 2020-05-11 (1).jpg
    2020-05-11 (1).jpg
    KB 31 · צפיות: 508
רותי, או שהתחזיות שלך מדוייקות להפליא, וזה מפחיד!!!
או שנתת להם פשוט רעיונות, אז רוצי לבקש קרדיט

אאוץ'.
נראה לי מוטב שלא אכתוב פה, מה יהיה השלב הבא.

כמו שכבר אמרו בהקפה א'
זה באמת כואב
וזו בדיוק המטרה.

כמו שכבר אמרו בהקפה א'
זה באמת כואב
וזו בדיוק המטרה.

וזה בדיוק השאלה של אותה הקפה א', מה נכון לעשות למען מטרות ואיפה הגבול.
נניח, לפתוח קבר ולצלם, ואז לפרסם 'אבא שלהם נרקב בקבר, הם נרקבים בעוניים', בשביל קמפיין ליתומים. יכול להכאיב ולהביא תרומות, אבל נמצא מחוץ לתחום (הבה נקווה).

יש גם את העניין התודעתי לטווח ארוך.
מודעות שגורמות אי נעימות, עלולות לצרוב בתודעה הציבורית את 'אלו שאין להם ילדים' כמשהו מכאיב, חודרני ופולש.
ולכן יש מה לדון על תועלת מול נזק אפשרי.

נערך לאחרונה ב:
מודעות שגורמות אי נעימות
תלוי למי.
לקהל היעד שנמצא בפייסבוק - זה לא גורם אי נעימות.
כמו שסוכני נדל"ן אומרים: לוקיישן. לוקיישן. לוקיישן.

המודעות האלו בעייתיות בציבור שלנו, ואשרינו שכך. אבל בציבור בהן התוכן הזה מתפרסם - קיימת חספוס ותמונה כזאת לא תקפיץ אף אחד.

וזה בדיוק השאלה של אותה הקפה א', מה נכון לעשות למען מטרות ואיפה הגבול.
מסכימה.
בפרינט יש גבולות אחרים מהפייסבוק ודומיו.
ב"ה שהרגישות של מי שלא מצוי שם (גם אני, גבוהה, כן הזדעזעתי מכל מה שהעלו.)

יש גם את העניין התודעתי לטווח ארוך.
מודעות שגורמות אי נעימות, עלולות לצרוב בתודעה הציבורית את 'אלו שאין להם ילדים' כמשהו מכאיב, חודרני ופולש.
ולכן יש מה לדון על תועלת מול נזק אפשרי.
זה כנראה לא מה שמעניין את המפרסמים, כרגע
הם רוצים להביא לכמה שיותר תרומות ועכשיו.

בעל משרד פרסום אמר לי : אני מחפש עובד/ת שלא עוצר באדום.

ושוב אני לא מזדהה עם הסגנון, לגמרי לא, והיו לי ויכוחים גדולים עם אנשים שדוגלים בשיטות האלו אבל אני מבינה שזה מאד מקובל במקומות מסוימים.

נערך לאחרונה ב:
@באזזזזזזזז
זה לא היה מ'בוני עולם' ב'קידומי מכירות'?
כן, האמת שכתבתי פה שקיבלתי את זה במייל מבוני עולם והייתי בהלם, ונס שהגיע לקידומי מכירות ולא לדואר נכנס.
מחקתי אח"כ את ההודעה שלי, כי גללתי קצת אחורה וראיתי שיש זוגות שעדיין מחכים, ונפגעים מהזעזוע שמביעים פה.
חשבתי הרבה עם עצמי, ואפילו שקשה לי עם החשיפה (ועם התובנות...) אני אכתוב.
גם אני חיכיתי כמה שנים לילדים, ובכנות, מסתבר שאם הייתי רואה את הפרסום באותן שנים קשות - לא הייתי מבינה על מה הזעקה.
בשביל זוג רגיל עם ילדים - הפוסט הזה חושף ומציג לקהל הרחב פרט אינטימי וצנוע, ששייך רק להם. ולראות את הפרט הזה מתנוסס במיילים ורשתות חברתיות- מרגיש כמו חשיפה מזעזעת ולא צנועה.
בשביל זוג שעדיין מצפה, תבינו שעדיין הוא לא חווה את הפריטים האלה כרגע אישי. בשבילם זה סמל לעוד רגע מייאש, לעוד ניפוץ של חלומות, ושאף פעם לא היתה בצילום כזה טיפת פרטיות כי מעורבים בו כ"כ הרבה רופאים ואנשי מקצוע.
שוב, לא שאני מסכימה עם כזה פרסום, אבל אולי מה שכתבתי יעזור להבין ההסתכלות של טורבו , ושל המצפים עדיין, שמבחינתם אין פה חדירה לרשות הפרט, אלא נטו שיתוף בכאב.

בשביל זוג רגיל עם ילדים - הפוסט הזה חושף ומציג לקהל הרחב פרט אינטימי וצנוע, ששייך רק להם. ולראות את הפרט הזה מתנוסס בחוצות- מרגיש כמו חשיפה מזעזעת ולא צנועה.
מסתייגת מזה, למרות שהייתי בסטטוס הזה.
בדיקות מהסוג הנ"ל הן בדיקות אינטימיות ולא משנה באיזה מגזר. גם בין חילונים - לפרסם את זה - זה לגמרי לא משהו עדין ונעים. זה איבוד כל צלם אנוש לטובת לייקים. הפוזה הזאת עדיין לא מייצגת את ציבור הממתינים, כי לצערי ולצער רבות - מה שמסמל את הממתינים אלו דברים הרבה פחות נעימים, הרבה פחות מוכרים וידועים. בדיקות US? נו, נו-נו.
אבל לציבור שלא ממתין - זה משום מה כן מסמל 'המתנה'. למה? אולי בגלל שבקרב ה'רגילים' תמונת US מספרת על שמחה מתקרבת, חלום שמתגשם, ציפיה מתוקה? וגזירה של התדפיס מסמלת גדיעה של כל אלו בקור אכזרי?

מסתייגת מזה, למרות שהייתי בסטטוס הזה.
בדיקות מהסוג הנ"ל הן בדיקות אינטימיות ולא משנה באיזה מגזר. גם בין חילונים - לפרסם את זה - זה לגמרי לא משהו עדין ונעים. זה איבוד כל צלם אנוש לטובת לייקים. הפוזה הזאת עדיין לא מייצגת את ציבור הממתינים, כי לצערי ולצער רבות - מה שמסמל את הממתינים אלו דברים הרבה פחות נעימים, הרבה פחות מוכרים וידועים. בדיקות US? נו, נו-נו.
אבל לציבור שלא ממתין - זה משום מה כן מסמל 'המתנה'. למה? אולי בגלל שבקרב ה'רגילים' תמונת US מספרת על שמחה מתקרבת, חלום שמתגשם, ציפיה מתוקה? וגזירה של התדפיס מסמלת גדיעה של כל אלו בקור אכזרי?
יש משהו במה שאת אומרת
עדיין אני חושבת שבשביל מי שממתין, בדיקות מסוגים שונים לא נתפס כדבר מאוד אישי, בעיקר בגלל שמעורבים בזה הרבה אנשי רפואה.
שוב, לא באה להצדיק, כי אני לא חושבת שזה בסדר, אבל כן מבינה את הצד השני, שלא מבין מה פה לא בסדר...

נערך לאחרונה ב:
כנראה את לא יודעת אלו סוגי בדיקות קיימים בעולם.
בדיקת US מהסוג הנ"ל היא חלום בשבילם, אבל לחלק לא קטן - לא משהו שכבר חוו (אלא אם כן עברו הפלות - ובשלבים מתקדמים.)

תאמיני לי שאני יודעת טוב מאוד.
אבל לא חושבת שפה המקום להתדיין על כך. בכל אופן מדובר בפורום מעורב.
רק הערה אחרונה למה שכתבת - בגלל שרובם לא חוו כזה צילום US - בדיוק בגלל זה, הצילום לא נתפס להם כמשהו אישי.

תאמיני לי שאני יודעת טוב מאוד.
אבל לא חושבת שפה המקום להתדיין על כך. בכל אופן מדובר בפורום מעורב.
רק הערה אחרונה למה שכתבת - בגלל שרובם לא חוו כזה צילום US - בדיוק בגלל זה, הצילום לא נתפס להם כמשהו אישי.
סוג של פרדוקס :)

יאללללה. לנושא הבא. יש מודעה מעניינת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה