דרוש מידע אחת ולתמיד!! איך מנקים את המקלדת??

• הוסף לסימניות
פעם ראיתי משהו כמו סליים כזה לניקוי מקלדת,
מצאתי באמזון, אבל כנראה אפשר להשיג את זה גם פה(או אולי אפילו סליים רגיל)אמזון

צילום מסך 2023-03-23 175617.png

• הוסף לסימניות
אני עושה בשתי דרכים:
1. עם סליים- תתפלאו כמה לכלוכים זה מוציא.
2. עם שפריצר של ניקוי משקפיים ומקלוני אוזנים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
או מי שרוצה להשתגע עד הסוף... - שיצלם את המקלדת, ואז יוציא את כל המקשים, (אפשר להחזיר את זה אח''כ)
ינקה, ויחזיר.
אני לא ממליצה בכלל!
שנה אחת הוצאתי והלך לי המקלדת
המקשים לא עבדו כמו שצריך וקניתי חדש
ופעם הבאה לא לאכול עם המחשב! ;)
אני כל השנה נזהרת להכניס את מגירת המקלדת פנימה אם אני אוכלת משהו, אבל נכנס מלא אבק
תהפכו את המקלדת ותדפקו קלות על השולחן
תהיו בהלם מה יוצא משם...
הייתי אומרת לדפוק עם מחבט של מזרונים (למי שאין שואב אבק)

מה שאני עושה:
הופכת ודופקת שיצא אבק
מנקה עם משהו דק בין החריצים
עוברת עם מגבון
בשביל זה אומרים כל חמירא

• הוסף לסימניות
בלתק חלקי
אם המצב ממש קשה גם במחשב נייד אפשר להחליף מקלדת (אפשר לקנות בעלי במחיר זול משמעותי מבארץ) ולרוב הממחשבים יש סרטוני הדרכה מצולמים איך להחליף.

ועוד אפשר להשתמש בכיסוי כזה במשך השנה, לי יש אחד כזה וזה די נוח.
אגב הכיסוי הזה יכול להיות פתרון למקלדת שאין בה אותיות עבריות

• הוסף לסימניות
זכור לי שראיתי פעם באלי אקספרס מברשת מיוחדת לניקוי מקלדות,
ולמחשב נייד אפשר כפי שהוזכר לעיל לצפות את המקלדת של המחשב עם ניילון נצמד,
לקנות מקלדת מיוחד לפסח שמתחברת עם בלוטוס,
רק יש לשים לב עם עוטפים עם ניילון נצמד שפותחים פתח בניילון מתחת המחשב בפתחי הקירור של המחשב שהמעבד לא ישרף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה