דרוש מידע אחת ולתמיד - סקר הטיטולים הגדול - היכנסו והשפיעו

• הוסף לסימניות
מבחינתי האגיס לגיל הפצפון,
ואח’’כ טיטולים, מחזיק מעמד גם לילה שלם, מחיר
(מצטרפת להערה שזה משתנה מילד לילד הקודם...)

• הוסף לסימניות
0-6 האגיס ואחר כך טיטולים.
כל השאר נוזל ולא מחזיק.

• הוסף לסימניות
טיטולים (פרימיום בעברית...) עושה את העבודה מעולה
(את האמת שלא כל כך ניסתי אחרים)

• הוסף לסימניות
מעדיפה פמפרס אם יש מבצע
אח"כ טיטולים

• הוסף לסימניות
אצלנו האגיס ופמפרס עשו עבודה מעולה (לתינוק פחות מחצי שנה) לדעתי האגיס הכחול עדיף מהחדש יותר מבחינת אטימות דליפות של צואה, ומהבחינה הזו גם עדיף מפמפרס (יש לו מין סוגר מלמעלה שחוסם עלייה), מה שהיה זוועה זה טיטולים של יש, חברות אחרות לא יצא לנו לבדוק.

• הוסף לסימניות
רק פמפרס
הכי סופג- קמים יבשים בבוקר
הגזרה הכי מוצלחת. לא נראים מנופחים...

• הוסף לסימניות
האגיס מציון
פמפרס עשה אדמימיות

• הוסף לסימניות
האגיס!!!!!!!!!!
אצל כל הילדים שלי.......

• הוסף לסימניות
אצלי זה משתנה לא רק בין ילד לילד אלא גם בתקופות.
הרבה זמן הגדולה שלי היתה עם הטיטול של רמי לוי, התלהבנו מהמחיר ועשה עבודה מצויינת, אחרי כמה חודשים, הפסיק.
התרטבה ביום ובלילה אחרי זמן קצר.....
ביינתיים מה שאני מאד נהנת זה האגיס וטיטולים, חברות מצוינות עושות את העבודה ל2 גילאים שונים אצלי בבית

• הוסף לסימניות
רק פמפרס
היחיד שלא גורם לגירויים ואדמומיות בעור אל הילדים שלי.

• הוסף לסימניות
לתינוקות קטנים (עד חצי שנה בערך)- פמפרס
אח"כ טיטולים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה