דרוש מידע אחת ולתמיד - סקר הטיטולים הגדול - היכנסו והשפיעו

האגיס ואז בייביסיטר

מה דעתכם על הטיטולים של חברת "יש"?
כרגע משתמשת בהאגיס
מתלבטת אם לעבור בגלל המחיר לחברה אחרת
טיטולים גרועים, ממש כמו ניילון, ריחמתי ממש על הילד ומיד החלפתי להאגיס[זרקתי חבילה שלמה לפח]

האגיס
סופג הכי טוב
מתאים לרגישים
אחרי ניסיונות חוזרים של אחרים,
חד משמעית האגיס!!!

כנ"ל
טיטולים של 'יש' הכי זול ! משתמשת בהם ממידה 2 ומרוצה מאד.

פמפרס מידה 5 ילדה בת שנה
בהשוואה להאגיס פר טיטול כמה אגורות יקר יותר

כיום טיטולים, בהתחלה לקחנו האגיס, ניסינו בהתחלה דברים אחרים ולא היה טוב (ברח וכד') בגיל יותר גדול טיטולים מצויין, ביביסיטר לא ספג מספיק טוב

בלילה האגיס
אם לא המחיר היקר יותר הייתי משתמשת רק עם האגיס
במשך היום טיטולים
(אתמול קניתי בייביסטר כי רק את זה היה בחניות ננסה ונראה)

מצטרפת להמלצות על האגיס

אני נסיתי את כולם
לבנים פמפרס care עולה על כולם
בבוקר הילד יבש והטיטול לא נפוח
בביסיטר -נפוח נורא
אגיס גם בסדר רק שלבנים בגיזרה הרבה פעמים קמים בבוקר רטובים -בורח מלמעלה בצדדים

עד מידה 3, האגיס. המידות הראשונות שלהם מאוד נעימות ורכות ומתאימות לתינוקות רכים.
ממידה 3, עוברת לטיטולים טיטולים.
השבוע קנו לי בטעות חבילה של יש, הוא בסדר אבל הטיטול ממש קשה ומרגיש הרבה פחות נעים ונוח

אצלינו רק האגיס (בנים) ורק עם אריזה מקורית ולא השקופה שנמכרת במכירות.
(בגלל פריחות ומבנה גוף)

אחרי הלידה האגיס - עד 4-5 חודשים
ואז טיטולים לפני 4 שנים (בערך) שינו גרסא ומאז הכי טובים בפער
כן אל תהרגו אותי יותר טוב מכל דבר אחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה