בת של מלך מלכי המלכים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
במידות הקטנות יש עליהם מבצעים של במאהוגם הכי יקר
עולה יותר מכפול מטיטולים
ואפילו מישהי שלחה לי קופון שביחד עם המבצע של ב 100 יוצא 19.9 לחבילה
במידות הקטנות יש עליהם מבצעים של במאהוגם הכי יקר
עולה יותר מכפול מטיטולים
והכי יקרסוף סוף יש פה נושא לעניין טיטולים זה המון כסף שאנחנו משלמים על זה יום יום ללא יכול להפסיק לרגע .אז אני יכול להגיד מניסני האגיס הכי מחזיק כל המידות הכי סופג הכי נוח והכי כיף
מצטרפתאבל הכי שווה
מצטרפת להמלצה!בלת"ק-
טיטולים של לייף שנמכרים בסופר פארם, קנינו בהתחלה בגלל המחיר, היום אנחנו קונים כי הם הכי מוצלחים...
אפילו הילדון בן השנתיים וחצי לא מוכן שישימו לו שום טיטול אחר כי "זה לא נעים לי"
הם דקים, סופגים, ונושמים, בלי ריחות לוואי,
בקיצור- הטיטול המושלם- כל מי שהתנסה הודה לנו אח"כ על הגילוי.
מצטרפת לנ"לבלת"ק-
טיטולים של לייף שנמכרים בסופר פארם, קנינו בהתחלה בגלל המחיר, היום אנחנו קונים כי הם הכי מוצלחים...
אפילו הילדון בן השנתיים וחצי לא מוכן שישימו לו שום טיטול אחר כי "זה לא נעים לי"
הם דקים, סופגים, ונושמים, בלי ריחות לוואי,
בקיצור- הטיטול המושלם- כל מי שהתנסה הודה לנו אח"כ על הגילוי.
יש עכשיו מבצע טיטולי לייף 3 ב65 ש"ח באתר סופר פארםמצטרפת לנ"ל
לאחר בדיקה של מס' סוגי טיטולים...
הם הכי מומלצים !!!
גם אנחנו קנינו בהתחלה בגלל המחיר והיום בגלל האיכות!
יש להם ניו בורן?יש עכשיו מבצע טיטולי לייף 3 ב65 ש"ח באתר סופר פארם
שווה להזמין משלוח הביתה לפני שיעלה המע"מ...
יש גם קופון לחבילת טיטולי האגיס במידות 0-2 ב19.9 ש"ח מוגבל ליחידה אחד למי שרלוונטי לה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים