- הוסף לסימניות
מתחיל ממידה 2יש להם ניו בורן?
מתחיל ממידה 2יש להם ניו בורן?
לא כשאצלי הילדים קיבלו ממש פריחה חזקה מהאגיס וברגע שהחלפתי לחברה אחרת הפריחה נעלמהכאמא לילדים
וכמנהלת מעון יותר מכולם
האגיס
רב ההורים עם האגיס ולמי שאין האגיס ויש בעיות ממליצה להחליף
יחסית לא יקר סופג טוב ומעל הכל בלי ריח לוואי
מה שטוב לרוב הילדים לא חייב להיות טוב לילדים ספציפייםלא כשאצלי הילדים קיבלו ממש פריחה חזקה מהאגיס וברגע שהחלפתי לחברה אחרת הפריחה נעלמה
איזה גילים הילדים שלך
כמובן נקנה בחנות רגילה, ילדים שלי הם גילאי 2\4 אבל כבר מאז שהיו בני חצי שנה זה עשה להם פריחהמה שטוב לרוב הילדים לא חייב להיות טוב לילדים ספציפיים
מעניין אותי אם את הטיטולים של האגיס שקנית, קנית בחנות או במכירה?
זה לא אותו טיטולמה זה משנה חנות או מכירה זה אותו טיטול
אני הראשונה שאומרת את זהלכן טיטולים דעתי זה כל ילד לגופו
יש את אקסטר קייר ויש את פרידום דריי (ועוד אחד אובר נייט) ויש עוד אחד שנמכר במכירות כמותג האגיס אבל זה או מוצר שלישי של האגיס או חיקוי.גם להאגיס יש שתי סוגים לבן שלי השתמשתי רק עם הסוג היקר של אקטרה קאר והיה פצצה
לפי מה שהבנתי ממישהו שמוכר את הטיטולים במכירות זה סוג של עודפי יצור שלהם ולכן הם לא מבטיחים ממה הם עשויים והאם איכותייש את אקסטר קייר ויש את פרידום דריי (ועוד אחד אובר נייט) ויש עוד אחד שנמכר במכירות כמותג האגיס אבל זה או מוצר שלישי של האגיס או חיקוי.
מה שהבנתי מהאגיס, זה לא ליין שלהם. (אז לא יודעת אם זה חיקוי או ליין בתוך האגיס אבל לא ליין שעשוי מאותם חומרים) ולכן להרבה האגיס מהמכירות גורם לגירוי.לפי מה שהבנתי ממישהו שמוכר את הטיטולים במכירות זה סוג של עודפי יצור שלהם ולכן הם לא מבטיחים ממה הם עשויים והאם איכותי
מצטרפת להמלצהבלת"ק-
טיטולים של לייף שנמכרים בסופר פארם, קנינו בהתחלה בגלל המחיר, היום אנחנו קונים כי הם הכי מוצלחים...
אפילו הילדון בן השנתיים וחצי לא מוכן שישימו לו שום טיטול אחר כי "זה לא נעים לי"
הם דקים, סופגים, ונושמים, בלי ריחות לוואי,
בקיצור- הטיטול המושלם- כל מי שהתנסה הודה לנו אח"כ על הגילוי.
מצטער שאני חולק אבל לאגיס אין מתחריםביביסיטר הכי טוב
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים