- הוסף לסימניות
נכתב ע"י SN;2332301:זה מחשב נייד? כי אם כן, צריך ללחוץ ביחד עם Fn (למטה צד שמאל)
תלוי בחברות ובדגמים.
נכתב ע"י SN;2332301:זה מחשב נייד? כי אם כן, צריך ללחוץ ביחד עם Fn (למטה צד שמאל)
נכתב ע"י לאי;2332199:לפעמים צריך להחזיק גם את המקש shift כדי שזה יצלם
נכתב ע"י לילה טוב;2332838:משהוא יודע איך פותחים את התוכנה שגוזרת מסך?
כלומר שניתן לבחור רק קטע מסוים?
ctr+shift+escנכתב ע"י נעמיתוש;2332175:למנהל המשימות , כשמסך תקוע והכל נעצר- לחצו על שלושת מקשים אלו ביחד. נפלא! ctr+alt+delete
נכתב ע"י revrut;2333051:זה?
צפה בקובץ המצורף 326001
תכתבו 'כלי החיתוך' בהתחל זה ייתן לכם אותו, לא זוכרת את השם שלו באנגלית...
נכתב ע"י לאי;2332196:יש שני מקשים שאני משתמשמ איתם לאחרונה הרבה אולי כי נלחץ לי ואני לא שמה לב
אחד הוא F11 כי המסך בורח לי ואין לי את המקשים למעלה ולמטה מקווה שמישהו מבין אותי ויוכל להסביר מה קורה לי ולמה F 11 מחזיר את זה
וגם הלחצן lnsert כשאני כותבת בעיקר במייל
הוא תופס לי פתאום אות
ורושם לי מעל אות אחרת
מי שמבין ויוכל להסביר תבוא עליו הברכה
ממש לאנכתב ע"י ממד;2333828:ctr+shift+esc
נכתב ע"י איצ2;2333670:בווינדוס 10 יש יותר נגיש ויותר מוצלח.
לעמוד על שורת המשימות>לחצן ימני>הצג את סביבת העבודה וכו'
באיזה ווינדוס?נכתב ע"י נעמיתוש;2333911:ממש לא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים