אח ואחות

• הוסף לסימניות
הזוג החמוד הזה הגיע לסטודיו. הילדים היו מאובזרים מכף רגל ועד ראש.
אלה לקוחות כלבבי. כי כשהסטיילינג מושלם, התמונות בהתאם.
טעימה קטנה מאלבום.

• הוסף לסימניות
באמת סטיילינג מהמם והתמונות מדהימות!
חסר קצת אור

נראה שהשחור מהרקע קצת מתמזג עם הבגדים ולא מופרד ממנו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1157426:
באמת סטיילינג מהמם והתמונות מדהימות!
חסר קצת אור

נראה שהשחור מהרקע קצת מתמזג עם הבגדים ולא מופרד ממנו

את צודקת. סידרתי בהדפסה.

• הוסף לסימניות
סטיינלינג מקסים ופוזות מצוינות.
חסרה תאורה אחורית

• הוסף לסימניות
יש תאורה מצד שמאל - זה מעולה!
איזה חתיכים :)

• הוסף לסימניות
לא יכותי לא לנסות...

מקווה שזה בסדר

קבצים מצורפים

• מאיר%20עומד.png
    KB 234.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1157556:
מקווה שזה בסדר
זה בסדר גמור...
אבל מוגזם לדעתי. הבהרתי בהדפסה אבל לא עד כדי כך.

• הוסף לסימניות
תפיסות וסטייל יפה,

אבל יש כאן בעיית תאורה,
נראה שברוב התמונות חלק מהפלאשים לא פעלו וחסרה אור, (תמונות חשוכות)

• הוסף לסימניות
באמת חמודים.

התאורה בתמונות כאן שטוחה מאוד, זה נראה לפי הצל וההשתקפות בעיניים, שהתאורה באה כמעט מאחורי המצלמה.
שימי לב למקם את הפלאשים בזוית של 45 מעלות.

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!!!!!!!!
מתה על הסגנון שלך!!!!!!!!!!!!
הילדים מטריפים והסטיילינג סוף הדרך!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות, מלאות שמחה עם רקע שאטום טוב ...
ישנו סגנון צילום כזה של תאורה ישירה, קונטרסט גבוה וצבעים קרים, זה יפה, שיתפת סגנון כזה גם בעבר ...
כדאי לנסות עבור לקוחות גם סגנון נוסף וקלאסי יותר, שזה אומר לבטל את הפלאש על המצלמה, למקם אותו לצידך עם ריכוך, להפריד עם פלאש נוסף מהרקע וכמובן אם יש נוספים אז ..., ככה גם הרקע יצא לך אטום יותר בצילום עצמו וגם יהיה עומק ופרטים. גם בשלב העריכה לוותר על הניגודיות החזקה, לחמם את הצבעים לאדום וצהוב, לוותר על רווית הצבע ובאטימת הרקע לעבוד עם מסכות ומברשות קטנות יותר.
מצרף עריכה זריזה שלטעמי מטיבה עם הצילום (אולי לא עם הסגנון) :)

צפה בקובץ המצורף 180487

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה המפורטת. ואהבתי את הצעת העריכה.
רק מאיפה הסקת שאני מצלמת עם הפלאש של המצלמה? בחיים אני לא עושה דבר כזה.
וכן ברוב המקרים אני אכן ממקמת את הפלאש בזוית של 45 מעלות.
יש משהו בסגנון התאורה הזה שאני אוהבת. וגם בקונטרסטיות. במיוחד כשהגוונים חזקים ומנוגדים. למרות שיש שחולקים על כך.
מה שכן. אני מסכימה שהפרדה מהרקע היתה תורמת הרבה. דבר שנעשה בחלק מהתמונות כמובן. אבל משום מה לא בכולן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PV;1157811:
יש משהו בסגנון התאורה הזה שאני אוהבת. וגם בקונטרסטיות. במיוחד כשהגוונים חזקים ומנוגדים. למרות שיש שחולקים על כך.
מה שכן. אני מסכימה שהפרדה מהרקע היתה תורמת הרבה. דבר שנעשה בחלק מהתמונות כמובן. אבל משום מה לא בכולן.

אני יגיד לך למה - גם לי בשנייה הראשונה זה היה נראה פלאש של המצלמה, כמו שכתבו התאורה שטוחה. חלק גדול מהעניין של פלאשים חיצוניים זה ליצור עומק.
יש כאן פוטנציאל גבוה, העמדות טובות, קומפוזיציה מעניינת אבל חסר או ועומק.
ואגב, זה לא סותר בכלל קונטרסיות תנסי עוצמות של אור מכיוונים שונים את יכולה לקבל תוצאות מעניינות מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PV;1157811:
תודה
כתבתי פלאש על המצלמה, בחיבור להוט שו, לא חשדתי בצילום עם הפלאש המובנה :)
קונטרסטיות טובה ונכונה יותר (לטעמי) תתקבל בכיוון תאורה קשה, מהצדדים ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1157926:
תודה
כתבתי פלאש על המצלמה, בחיבור להוט שו, לא חשדתי בצילום עם הפלאש המובנה :)
קונטרסטיות טובה ונכונה יותר (לטעמי) תתקבל בכיוון תאורה קשה, מהצדדים ...

התמונות צולמו עם פלאש רגיל על חצובה. אבל לא משנה. כי אם כך זה נראה, זה רק מוכיח שהמיקום שלו מרכזי מידי (ממש מאחורי המצלמה)

• הוסף לסימניות
פרלה, אין עליך!
תמונות מדהימות!
הפוזה של הראשונה, הכי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה