אח קטן שלי

• הוסף לסימניות
סוג של ניו-בורן...;)
ניסיון לצביעה בסגנון אחר, ופעם ראשונה בפורום החדש.

אשמח עם כל הארה והערה.

קבצים מצורפים

• בלי קע.PNG
    בלי קע.PNG
    KB 46.1 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
יפה מאד, קו חלק ואנטומיה נכונה.
מהראש או תמונה?

• הוסף לסימניות
אהבתי את הצביעה, בחירת צבעים עדינה ונעימה.
תמשיכו עם הסגנון שלכם, עוד קצת התנסות ותעוזה.
(ההצללה על הורוד של הילדה קצת חזקה מידי, הייתי מוריד עוד 20-30 אחוז מהשקיפות.)
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
איור יפה וצביעה מקסימה.
מעביר חזק את הרוך והנעימות.

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה! וגם נכון

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
איזה כיף לקרוא:)

נכתב ע"י אורי לוי;n4914203:
יפה מאד, קו חלק ואנטומיה נכונה.
מהראש או תמונה?

תודה.
התבססתי על תמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רון סגלוביץ;n4914411:
אהבתי את הצביעה, בחירת צבעים עדינה ונעימה.
תמשיכו עם הסגנון שלכם, עוד קצת התנסות ותעוזה.
(ההצללה על הורוד של הילדה קצת חזקה מידי, הייתי מוריד עוד 20-30 אחוז מהשקיפות.)
הרבה הצלחה!

תודה רבה!

אני אנסה באמת להוריד קצת מהשקיפות.

ואגב,מישהו יודע איך מצטטים כמה הודעות ביחד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה