כדאי שתפרטו באיזו חברה אירע המקרה. כמו שכתבו - בחברת דן סביר שתקבלו זיכוי של 50₪ על מקרה כזה, באלקטרה אפיקים יתכן שתקבלו 30₪.אני חיכתי לאטבוס בתחנת המוצא והנהג נכנס לתחנה ואייך שהגיע סגר את המנוע ולא רצה לנסוע השאלה אם אני מגעש תביעה האם אני יוכל לקבל פיצוי או רק הנהג מקבל קנס ?
זה היה במטרפולין וחיכתי אח"כ 40 דקות לרו אחר יותר סיבבו וכל הזמן הזה הנהג נשאר בתחנה ולא רצה לצאתכדאי שתפרטו באיזו חברה אירע המקרה. כמו שכתבו - בחברת דן סביר שתקבלו זיכוי של 50₪ על מקרה כזה, באלקטרה אפיקים יתכן שתקבלו 30₪.
לא פירטתם מה היו ההשלכות - האם עליתם על נסיעה חילופית ותוך כמה זמן. מתיאור המקרה משתמע שלא נגרמה המתנה ממושכת או הוצאה כספית גבוהה.
קשה מאוד לקבל בתביעה קטנה סכום משמעותי על מקרה בודד אם לא היה נזק משמעותי ומתועד.
אם אני מגעש תביעה האם אני יוכל לקבל פיצוי או רק הנהג מקבל קנס ?
קצת סדר במושגים:כל הפעמים שהגשתי תביעה
www.prog.co.il
האם המקרה מתועד?זה היה במטרפולין וחיכתי אח"כ 40 דקות לרו אחר יותר סיבבו וכל הזמן הזה הנהג נשאר בתחנה ולא רצה לצאת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //