- הוסף לסימניות
כפי הידוע לי זה שם של דרך- כביש לא שיטה..וגם כי לא תקבל כסף על האבחון, סליחה על הציניות.
וכן, זה ממש קשה.
לכן אנשים מתפתים לנסות מטוטלת, ביקום, מוח אחד ונתיב הל''ה.
כוללת אותי,גם אני ניסיתי פעם אחד מהנ''ל מרוב ייאוש.
כפי הידוע לי זה שם של דרך- כביש לא שיטה..וגם כי לא תקבל כסף על האבחון, סליחה על הציניות.
וכן, זה ממש קשה.
לכן אנשים מתפתים לנסות מטוטלת, ביקום, מוח אחד ונתיב הל''ה.
כוללת אותי,גם אני ניסיתי פעם אחד מהנ''ל מרוב ייאוש.
בר סלע הוא רופא קונבנציונאלי מהקופה.הלכתי איתה לביקום - ואמרו לי שהיא אלרגית לביסקוויטים ולויטמין B ולברזל.
הלכתי איתה לד"ר בר סלע במלחה - שאמרו לי שהוא מהמומחים בתחום האלרגיות, ואמר לי שאלרגית לחלבון ביצה לא מבושל ולבוטנים.
הבעיה היא שהם בודקים רק את האלרגנים היותר מצויים, ולא עוברים על כל מה שאפשרי...
(וסתם שאלה, למה הם לא מתואמים? מה זה אומר?......)
זה שם של ציניות, ערבבתי בכוונה תחילה שם של שיטה עם שם של מקום.כפי הידוע לי זה שם של דרך- כביש לא שיטה..
זה אומור שלוש נקודות....הלכתי איתה לביקום - ואמרו לי שהיא אלרגית לביסקוויטים ולויטמין B ולברזל.
הלכתי איתה לד"ר בר סלע במלחה - שאמרו לי שהוא מהמומחים בתחום האלרגיות, ואמר לי שאלרגית לחלבון ביצה לא מבושל ולבוטנים.
הבעיה היא שהם בודקים רק את האלרגנים היותר מצויים, ולא עוברים על כל מה שאפשרי...
(וסתם שאלה, למה הם לא מתואמים? מה זה אומר?......)
ערב פסח זה תקופה קטסטרופלית - כנראה בגלל החומרי ניקוי.אני אטופית ותיקה, אלרגית לשמרים
ערב פסח זו תקופה קטסטרופלית
פסח עצמו - ב"ה רגוע ונעים הרבה יותר
חוץ מהחוסר אחריות של להגיד 'אלרגי לויטמין B'
את יודעת שבלי ויטמין B אין חיים, כן?
ובדיוק אז מתחלפות העונות ויש מזג אוויק קשה לאסמטיים...גם של העוררב פסח זה תקופה קטסטרופלית - כנראה בגלל החומרי ניקוי.
ערב פסח זו תקופה מקסימה.ערב פסח זה תקופה קטסטרופלית - כנראה בגלל החומרי ניקוי.
שנה הבאה תנסי לעבוד בלי תרסיסים.
יש את הלחם מד"ר מרק ללא שמרים. חיטה, שיפון, שיבולת שועל. כוסמין,האם ידוע לך אם יש תחליף לשמרים?
או לחם מסוים שאינו מכיל שמרים?
(ממש לא מתחשק לי להמשיך לאכול מצות כל השנה.....)
אנחנו כבר 10 שנים במבצע חיפוש אחרי חומרי הניקוי הכי פחות מציקיםערב פסח זה תקופה קטסטרופלית - כנראה בגלל החומרי ניקוי.
שנה הבאה תנסי לעבוד בלי תרסיסים.
אני לא בטוחה שיש לי חידושים גדולים או מסעירים, ובכל זאת אחלוק ממסקנותיי:אם יש לך משהו לחדש לי - בשמחה
זה דבר והיפוכו-אנחנו כבר 10 שנים במבצע חיפוש אחרי חומרי הניקוי הכי פחות מציקים
לבנתיים - עוד לא מצאתי גם את מה שמנקה וגם לא מציק
אם יש לך משהו לחדש לי - בשמחה
אם יהיה דבר כזה, זו תהיה המצאת המליון. כי כפות ידיים תהינה מכוסות מהכפפות, ומה יהיה על המשך היד עד הזרוע?! מגרד שם לא פחות...4. שמישהו ימציא כבר 'שרוולים' להגנה מפרק כף היד ועד המרפקבינתיים ניסיתי כל מיני אלתורים.
לא אלרגולוג, נכון?אתמול דיברתי עם מומחה לאלרגיות והוא אמר לי להפסיק לביתי מוצרי חלב לגמרי למשך חודש ואני יראה ישועות...
אז כנראה זה באמת עובד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים