אלוקום היא קורטיזונית.@אמאל'ה קטנה :) את ממליצה על המשחות הקורטיזניות? או להישאר רק עם הקרמים והאקווה זום ואלוקום וכדו'
פלוס.בפנטן פלוס או בפנטן בייבי או בפנטן סנסידרם? ראיתי על הסנסידרם שכתוב שזה לאקזמה וכדו'
רק על הפצעים או למרוח על כל הגוף כמו קרם גוף?
לי לא היתה ברירה, השתמשתי בכל מה שנתנו לי@אמאל'ה קטנה :) את ממליצה על המשחות הקורטיזניות? או להישאר רק עם הקרמים והאקווה זום ואלוקום וכדו'
חובה להשתגע על זה.אני מצומררת מהתיאור
אצלנו ב"ה המצב לא עד כדי כך, רק בפנים- ששם הוא מגרד יכול להגיע לפצע ודם
זה יכול להחמיר האטופיק? או שהוא 'חטף' את זה ברמה מתונה?
מישהיא אמרה לי לכבס לו את הבגדים רק בא. כביסה לאלרגנים ומרכך כביסה ללא בישום וכמובן להלביש רק בגדים 100% כותנה
זה נכון? שווה להשתגע על זה?
85 אחוז מהילדים מחלימים באופן ספונטני עד התבגרותם.ועכשיו מניסיון של אחרות,
בערך באיזה גיל זה חולף? תעודדו אותי!
תינוקלין או סוד טוטאל לתינוקות.איזה אבקת כביסה/ג'ל להשתמש?
מה הכי טוב?
תעשי טובה מה שאת משתמשת בכביסה לילד תהייי עקבית.איזה אבקת כביסה/ג'ל להשתמש?
מה הכי טוב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: קל זכות1 //