דרוש מידע אטופיק למתקדמים!

כמי שטיפלה ומטפלת בילדים אטופיים, ב"ה בהצלחה,
לא תמיד ה"משהו" הזה הוא גדול וידוע
כולנו עוברים בחיים ולפעמים האטופיק מגיע מענינים לא פתורים בדורות קודמים או מגלגולים.
כמה שהילד יותר קטן, בד"כ קל יותר לשחרר ממנו את החסימות שגורמות לאטופיק להתפרץ
את באמת מתכוונת לומר שאפשר לומר שאטופיק הוא על רקע רגשי?
זה כמו לומר שאטופיק הוא על רקע נשימתי,
עובדה, כל הילדים שיש להם אטופיק נושמים...
(---וגם אם זה לא נראה שהם נושמים במיוחד, כולם נושמים! ואי אפשר לדעת איך בדיוק, אבל הנשימה משפיעה על האטופיק...)
תבדקי, זה מדעי... כל מי ששאלתי אותו אם הילד האטופי שלו נושם, הוא אמר לי וואו, באמת הוא נושם איך לא חשבתי על זה??? איך מטפלים בזה???;)
בקיצור- לא מדעי בעליל לומר שאטופיק מושפע ממצב רגשי כי כולנו חווים מצבים רגשיים על בסיס יומיומי, מודע ושאינו מודע, גלגולים קודמים וכן הלאה והלאה.
ומי שרוצה להאמין בזה כדרך טיפול- ומתיימר להגיד שיש לו הבנה בעולמות עליונים, גלגולים, תקשורת עם תת מודע וכו', שיערב לו... אחרי הכל אנחנו גוף-נפש-תודעה ביחד, ובטוח שאמונות משפיעות על המצב הגופני...

(---וגם אם זה לא נראה שהם נושמים במיוחד, כולם נושמים! ואי אפשר לדעת איך בדיוק, אבל הנשימה משפיעה על האטופיק...)
תבדקי, זה מדעי... כל מי ששאלתי אותו אם הילד האטופי שלו נושם, הוא אמר לי וואו, באמת הוא נושם איך לא חשבתי על זה??? איך מטפלים בזה???;)
בקיצור- לא מדעי בעליל לומר שאטופיק מושפע ממצב רגשי כי כולנו חווים מצבים רגשיים על בסיס יומיומי, מודע ושאינו מודע, גלגולים קודמים וכן הלאה והלאה.
ומי שרוצה להאמין בזה כדרך טיפול- ומתיימר להגיד שיש לו הבנה בעולמות עליונים, גלגולים, תקשורת עם תת מודע וכו', שיערב לו... אחרי הכל אנחנו גוף-נפש-תודעה ביחד, ובטוח שאמונות משפיעות על המצב הגופני...
היא מטפלת בשלושת המימדים, לא מדענית
זאת לא שיטה מדעית...

ומי שרוצה להאמין בזה כדרך טיפול- ומתיימר להגיד שיש לו הבנה בעולמות עליונים, גלגולים, תקשורת עם תת מודע וכו', שיערב לו... אחרי הכל אנחנו גוף-נפש-תודעה ביחד, ובטוח שאמונות משפיעות על המצב

בוא/י נעשה קצת סדר,
לא מדעי בכלל לכתוב דברים ללא ידיעה
תרפית ממדים מבוססת על מחקר ומדע, יש הוכחה מדעית לכל חלק בדרך.
בודאי שלא כאן המקום להרחיב,
לא כתבתי על ענין הנשימה , הדוגמא גרועה....
מי שלא מוכן להקשיב ולבדוק ולראות בעיניים חולי אטופיק דרמטיטיס (אסטמה של העור) שהחלימו ללא משחה, ללא תזונה קיצונית ותרופות, לא חייב.
אבל יש מספיק כאלו
בנוסף, לא רק אטופיק היא על רקע רגשי/תודעתי
כל מקרה וכל קושי ובעיה שיש לנו ההתחלה שלהם באה מהתודעה ומהרגש
יודעת שיתנפלו על זה כאן,
ויודעת גם שכ"כ הרבה הגיעו לריפוי ולאיכות חיים, אז לא כולם חייבים להיות בריאים. רק מי שרוצה.
מאחלת בריאות שלמה ואיתנה לכולנו
כל אחד ואחת בדרך שלו, יש מספיק שיטות טיפול לכולם

תרפית ממדים מבוססת על מחקר ומדע, יש הוכחה מדעית לכל חלק בדרך.
אין לי בעיה עם השיטה שלך
ויכול להיות שהיא באמת עובדת
אבל לכתוב "מדעי" על
ענינים לא פתורים בדורות קודמים או מגלגולים.
אז פחות...

לא כתבתי על ענין הנשימה , הדוגמא גרועה....
למה? ההשואה בין שתי עובדות שאין דרך להפריך את הקשר ביניהם לבין האטופיק כי הם בטוח יהיו קיימים בכל בן אנוש חי, ובכללם גם בבעלי אטופיק.
מי שלא מוכן להקשיב ולבדוק ולראות בעיניים חולי אטופיק דרמטיטיס (אסטמה של העור) שהחלימו ללא משחה, ללא תזונה קיצונית ותרופות, לא חייב.
גם לבת שלי האטופיק עבר בגיל שנה בלי התערבות בכלל... ללא משחה או תזונה קיצונית...
כל מקרה וכל קושי ובעיה שיש לנו ההתחלה שלהם באה מהתודעה ומהרגש
הכי קל לומר... במיוחד שאת מתפרנסת מזה... ובמיוחד שיש איזשהו אמת מסוימת בדברים...
לוקחים אמת בסיסית ומרחיבים אותה בצורה לא רציונלית, מסבירים אותה בדרך שרוצים להסביר,
והרי לכם הטעיה במיטבה.
לא כולם חייבים להיות בריאים. רק מי שרוצה.
משכנע, אין מה לומר!

מה יכול להרגיע פצעים של אטופיק שכואבים נורא לתינוק.
הרופא רשם אולוקום ונראה לי שנהיה יותר גרוע. ביום שני אני אצל הרופא.
אבל הילד צורח מכאבים. מה יכול לעזור.
לנסות לשים סיקסטלה של מוסטלה אחרי שהאולוקום נספג יכול להרגיע את הכאב?

רחמיי...
קודם כל אל תשימי לו שום בגד בעל סיבים (חורפי בעברית) זה גורם לגרד מעצבן ולא נעים.
שימי רק כותנה ועדיפות כמה שיותר אחוזים.
פצעים פתוחים ממש ? או רק גרד ?

רחמיי...
קודם כל אל תשימי לו שום בגד בעל סיבים (חורפי בעברית) זה גורם לגרד מעצבן ולא נעים.
שימי רק כותנה ועדיפות כמה שיותר אחוזים.
פצעים פתוחים ממש ? או רק גרד ?
נראה עור מתקלף, יש דם על הטיטול (קצת) זה במפשעות.
הוא מנסה לגרד כל פעם שאני מחליפה טיטול.

שימי לו קמח תפוחי אדמה מאד מאד מרגיע !!
במיוחד באזור הטיטול.

קרם אורה או שמן זית עוזר לפצעים באזור הטיטול, כדאי במקביל לטלק/קמח תפו"א.
לכל הגוף - קרם צטומג, קונים בבית מרקחת ללא מרשם. לא יקר מצוין לשימוש יומיומי,
וטוב כבסיס לכל המשחות היותר חריפות, מונע את תחושת השריפה.

כנרא ששורף לו.
כן, סיקסטלה יכול לעזור. שווה לנסות.

בטיטול פחות מתאים אלוקום. בדרך כלל רושמים טבע קוטן או דרמקומבין.

בטיטול פחות מתאים אלוקום. בדרך כלל רושמים טבע קוטן או דרמקומבין.
זה מה שהורפא רשם כתבתי לו בפירוש איפה, בכל מקרה אני לא אמשיך עם האלוקום, ביום שני התור לרופא.

זה מה שהורפא רשם כתבתי לו בפירוש איפה, בכל מקרה אני לא אמשיך עם האלוקום, ביום שני התור לרופא.
הבנתי שזה מה שהרופא רשם, ובכל זאת זה מה שיש לי לומר על זה 😀
עשי עם זה כרצונך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה