- הוסף לסימניות
יש לי טבע קוטן בבית, אולי אנסה מחר (היום מרחתי לו יותר מידי דברים..)הבנתי שזה מה שהרופא רשם, ובכל זאת זה מה שיש לי לומר על זה
עשי עם זה כרצונך.
תודה רבה..
יש לי טבע קוטן בבית, אולי אנסה מחר (היום מרחתי לו יותר מידי דברים..)הבנתי שזה מה שהרופא רשם, ובכל זאת זה מה שיש לי לומר על זה
עשי עם זה כרצונך.
@אלי @@@ מקפיצה כי מישהו מפה פנה אלי בפרטי.כן זה היה לפני שנה בערך באתי לרופא לחפש אם יש חידושים ברפואה וישר הוא נתן לי כמובן שחיכיתי לאישור מהמוקד ועם המרשם והאישור קונים בבית מרקחת
אני אישית בסוף לא השתמשתי כי היתה לי הקלה ועדיין אז לא כ"כ ידעו בארץ מה ההשפעות של זה
בעבר ראיתי שזה מופיע בסל הבריאות, עדכון לשנת 2024.@אלי @@@ מקפיצה כי מישהו מפה פנה אלי בפרטי.
ניסיתי למצוא מידע ברשת על קבלת דופיקסנט בתור קו ראשון, בלי מתותרקסט קודם. לא מצאתי ככה בקלות, אלא רק אמירה שאם מבחינה רפואית אסור לתת מתוטרקסט וכולי קודם אז מאשרים דופיקסנט כקו ראשון.
אשמח אם תוכל לעדכן אותנו באיזו קופה אתה, ואם יש לך הסבר איך זה יכול לעבוד גם לאחרים![]()
תודה רבה, מידע חשוב וקריטי. עזרת מאוד.בעבר ראיתי שזה מופיע בסל הבריאות, עדכון לשנת 2024.
ישנם כמה הגבלות: 1. מגיל חצי שנה עד גיל 12. 2. דרגת חומרה IGA 4 [אולי גם 3 לא בטוח]. 3. כשלון בטיפול מקומי.
כמובן שצריך הפניה מרופא עור, ומקבלים את הדופיקנס בקופה בלי מתותרקסט, מנסיון אישי.....
אני במכבי@אלי @@@ מקפיצה כי מישהו מפה פנה אלי בפרטי.
ניסיתי למצוא מידע ברשת על קבלת דופיקסנט בתור קו ראשון, בלי מתותרקסט קודם. לא מצאתי ככה בקלות, אלא רק אמירה שאם מבחינה רפואית אסור לתת מתוטרקסט וכולי קודם אז מאשרים דופיקסנט כקו ראשון.
אשמח אם תוכל לעדכן אותנו באיזו קופה אתה, ואם יש לך הסבר איך זה יכול לעבוד גם לאחרים![]()
אשמח לקבל המלצה ספציפית למטפלת שהצלחתם איתה, תודה!המאמרים ששלחתי מחיפוש מהיר בגוגל זה רק כדי להראות שיש קשר בין הרגשי/נפש למחלות עור
לא יותר מזה
אין לי ניסיון עם כל השיטות
רק עם אייפק!!!
ועם מטפלת ספציפית אחת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //