- הוסף לסימניות
הכל טובסורי.
לא שמתי לב לשורה, קראתי מהר מידי....
בכל אופן תודה בכללי על כל העזרה.
זה בקטע כזה שאם הייתי אומרת שיש לי כמה חברות עם ילדים מטופלים זה היה משכנע, ואם זה מגוף "רשמי" זה לא.
הכל טובסורי.
לא שמתי לב לשורה, קראתי מהר מידי....
בכל אופן תודה בכללי על כל העזרה.
תכלס,יש לי שתי ילדים שמקבלים זריקות דופיקסנט קרוב לשנתיים, ב"ה אין כמעט תופעות לוואי [דלקות בעיניים ורק בהתחלה],
השיפור כ"כ דרמטי שא"א לחשוב בכלל איך הסתדרנו קודם.
זה פשוט לקבל ילד שנולד מחדש במתנה, מילד עייף [מתגרדים כל הלילה] ועצבני , לילד שמח רגוע ומאושר.
עדיין צריך למרוח קרם לחות כל יום [העור נשאר מאד יבש] וגם מידי פעם יש התפרצויות שמצריכות משחת קורטיזון, אבל הם כבר לא לוקחים בכלל אנטיהיסטמין דרך הפה, והעיקר ישנים לילות שלמים בלי להתעורר מגרד לא פוסק.
בהצלחה
5 שבועותלכמהנזמן צריך לנסוע עם הילד?
למה צריך ללכת למעקב? במידה ואין שינוי, והמשחות עוזרות?מנסיון מה שעוזר באמת זה דופיקסנט - היום זה כבר מאושר מגיל חצי שנה
חבל על כל יום של סבל....
תמצאו רופא עור ילדים מומחה לאטופיק ותקפידו ללכת למעקב זה ממש חשוב!
ניסנו בין השאר שוויץ 5 שבועות (עזר לכשנה), אשפוז יום(פרוטוקול גקרמן), פוטותרפיה, וכמובן הורדה מהתפריט של אלרגנים
סליחה על הבורות אבל מה ההבדל בין היימליך וכל הבדיקות אלרגיה הפרטיות למינהם, לאומת בדיקת אלרגיה מטעם הקופה?בדקתם אלרגיה? רגישויות?
ניסיתם את היימליך?
שווה לנסות, לפעמים זה סך הכל אלרגיה או רגישות. משום מה הרפואה הקונבנציונלית לא מסכימה להכיר בכך שאטופיק יכול להיגרם מאלרגיה.
הרפואה מאוד מתקדמת בעיקר בתחום הביולוגילמה צריך ללכת למעקב? במידה ואין שינוי, והמשחות עוזרות?
סליחה על הבורות אבל מה ההבדל בין היימליך וכל הבדיקות אלרגיה הפרטיות למינהם, לאומת בדיקת אלרגיה מטעם הקופה?
היינו אצלה, עשינו מה שהיא אמרה, וזה לא עזר.
למען האמת לא אהבנו בכלל את הגישה – היא התנהגה כאילו היא יודעת הכול ושאסור לשאול שאלות....
אולי זה משהו שצריך ממש להאמין בו כדי שזה יעבוד?"
מה ההבדל בינהם?מטעם הקופה בודקים אלרגיה.
שושנה שטייף בודקת רגישויות.
בבדיקות אלרגיה מטעם הקופה בודקים אם יש התגברות של תאים מסוימים של מערכת החיסון (IGE) במפגש עם אוכל או חומרים מסוימים.סליחה על הבורות אבל מה ההבדל בין היימליך וכל הבדיקות אלרגיה הפרטיות למינהם, לאומת בדיקת אלרגיה מטעם הקופה?
מה הכוונה אין שינוי והמשחות עוזרות?למה צריך ללכת למעקב? במידה ואין שינוי, והמשחות עוזרות?
כל זה נכון, ועל זה אפשר להוסיף עוד גורם יותר יסודי - מערכת החיסון הבלתי מאוזנת.אפשר לחלק את הגורמים לאטופיק/ אלרגיה:
1- מוצרי מזון (חלב, סויה, אגוזים וכו')
2- מוצרים שבאים במגע עם הגוף (בגדים, סבונים, אבקת כביסה, מרכך וכו')
3- חומרים נשאפים שנמצאים באוויר (פריחת צמחים, אבק, עשן וכו')
אם לילד יש אטופיק רק בגלל שהוא רגיש למוצרי מזון מסויימים, והוא מפסיק לאכול אותם, סביר להניח שהאטופיק ייעלם.
אבל אם הילד רגיש (גם) לדברים שבאים במגע עם העור/ שנמצאים באוויר - אז שינוי תזונה לא יספיק.
מה זה אומר מערכת חיסון בלתי מאוזנת?אפשר להוסיף עוד גורם יותר יסודי - מערכת החיסון הבלתי מאוזנת.
אם היא לא מאוזנת מהעומק, מהיסודות שלה, כל האלרגנים שנזיז עדיין לא יעזרו. היא מתפרעת.
בקצרה, זה אומר שיש חלבונים במערכת החיסון שעובדים מדי קשה. והם כאילו 'מחפשים' על מה להידלק.מה זה אומר מערכת חיסון בלתי מאוזנת?
אם כתבת את זה כבר אשמח להפניה להודעה, תודה!
גם אני נסיתי את זה על עצמיסתם בשביל הגילוי הנאות, למעוניינים: עשינו פעם מבצע משפחתי של שלושה שבועות בלי קמח לבן, בלי סוכר, בלי חלבי, בלי ירקות חומציים, ובלי עוד דברים כאלה. כבר לא זוכרת את הפרטים. זה בנוסף לאלרגנים הידועים לנו שאותם כמובן חייבים להשאיר בחוץ - מה שהשאיר אותנו עם די מעט דברים לאכול.
עשינו לפי הוראות של נטורופתית (נדמה לי שקוראים לה טיקוצ'ינסקי). לא היתה כל הטבה באטופיק.
כמה כסף שפכנו אצלהשושנה שטייף עוסקת ברפואה משלימה והיא עורכת אבחון רגישויות וממליצה על תזונה מתאימה.
יש לה נסיון של עשרות שנים, והרבה מאד אנשים, ילדים ותינוקות נעזרו על ידה.
יש לציין שהיא מטפלת במגוון של בעיות, ולאו דווקא אטופיק (אפשר לשאול אותה אם מטפלת גם בזה)
אבל אם רוצים לערוך אבחון רגישויות - היא מומחית בתחום הזה.
לתינוקת שלי היה ריפלוקס חמור, והיא צרחה ביום ובלילה ופלטה המון, ובנוסף היה לה גם אטופיק (אמנם קל ב"ה)
היא עזרה לנו מאד מאד כשערכנו אצלה אבחון רגישויות, והפסקתי לאכול את המאכלים שהיא היתה רגישה אליהם (היא ינקה)
קיבלנו ילדה חדשה ורגועה, ב"ה.
המזכירה שלה- 02-5000534
גם אני חושבת ככה.מנסיון שלי חבל על להשקיע את האנרגיה במקומות הלא נכונים..
איך מאזנים את מערכת החיסון? המשחות הנ"ל שמורחים על העור או טיפול אחר?בקצרה, זה אומר שיש חלבונים במערכת החיסון שעובדים מדי קשה. והם כאילו 'מחפשים' על מה להידלק.
אם יש אלרגנים בסביבה, הם תוקפים אותם.
אם נזיז את כל האלרגנים הם עדיין יחפשו על מה להידלק, ואולי יפתחו תגובה אלרגית לאלרגן חדש...
(אחד הדברים המצויים מאד אצל ילדים אטופים שהאלרגיות שלהן דינמיות ומשתנות).
המשחות לא מגיעות למערכת החיסון, הן מטפלות בסימפטום החיצוני בלבד (ועדיין קריטי לטפל בו).איך מאזנים את מערכת החיסון? המשחות הנ"ל שמורחים על העור או טיפול אחר?
שזה אומר IGE גבוה?כל זה נכון, ועל זה אפשר להוסיף עוד גורם יותר יסודי - מערכת החיסון הבלתי מאוזנת.
אם היא לא מאוזנת מהעומק, מהיסודות שלה, כל האלרגנים שנזיז עדיין לא יעזרו. היא מתפרעת.
יש עוד כל מיני ערכים יותר ספציפיים אבל אני לא יודעת את שמם.שזה אומר IGE גבוה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים