עזרה ראשונה! אטופיק לתינוקת

תודה על המחשבה אני באמת באמצע תהליך לקבלת אישור לזריקה ודרך אגב יש לך מושג אם זה יכול לעשות בעיות בכל מיני מערכות ? אני הייתי רוצה להיות בטוח שזה בסדר גמור כי זה זריקה ביולוגית נקרא וזה שם קצת מפחיד?!
זה תרופה מאד בטוחה, שכל מי שמשתמש בה מרגיש שהיא נתנה לו מחדש את החיים (מילים ששמעתי שוב ושוב ממטופלים).

עור אדומי ומגורה כבר הרבה זמן + פצעים קלים
בפנטן פלוס מתאים?
ממפרק היד כולל האצבעות

איזה לדוגמא?
אין לי בבית משהו ייעודי חוץ ממשחה טבעית שלא עוזרת במקרה הזה

מתי רופא ראה את הידים ומה מרחתם עד היום? ואיך הגדירו את הבעיה אם וכאשר?

יכול לעזור גם אבל לא לאבחן סופית כי הוא לא תמיד יודע להבדיל .
באיזה קופ"ח אתם?

אם אתם במאוחדת יש אופציה לרופא עור דרך האתר שלהם מעלים כמה תמונות ועונים על שאלון ויש תשובה תוך יום
כמובן שבד בבד עם זה תזמיני תור עכשיו לרופא עור כדי לחסוך סבל .
כמה שיותר מוקדם עדיף.

יכול לעזור גם אבל לא לאבחן סופית כי הוא לא תמיד יודע להבדיל .
באיזה קופ"ח אתם?
מכבי
פעם ראשונה שהגענו לרופאת ילדים היא אבחנה שזה אטופיק ונתנה משחה אנטיביוטית לאזורים מסוימים
והנחתה למרוח קרם לחות (עבר מאז הרבה זמן)

שואלת כי תור לרופא עור אין מיידי, ואני לא בטוחה שהיא תדע לעזור היא לא מתמחה ברפואת עור ילדים
(הרופאת עור היחידה בעיר)
מה לעשות?

היה לה מקרה לפני כמה חודשים של פצעים חריפים מאוד והלכנו לד״ר יעקב משיח והוא אמר שזה תוצאה קלאסית של אטופיק
(הרופאת עור ורופאת הילדים בקופה אבחנו אותם כVASCULITIS)

@אברך כולל וחובש
@DvoraVidman

קרם לחות צריך כל הזמן למרוח גם אם נראה שהכל עבר ולגבי משחה השאלה אם יש נפיחות מוגלה וכו'
כי אם כן יכול להיות שצריך אנטיביוטיקה וחוצמזה משחה
איזה משחה היא נתנה ? יכול להיות שאת צריכה משהו כמו בקטרובן דיפרוגנ'נטה אלוקום ובכל מקרה את צריכה לזה מרשם אז תבקשי מהרופא ילדים מרשם והא כבר יראה בינתיים מה אפשר לעזור

זה בסדר גמור זה אומר שהיה דלקת בכלי דם ומימילא היתה צריכה משחה אנטיביוטית כנראה זה היה כשכבר היה יד מזוהמת מהאטופיק בכל אופן תלכי שוב בנתיים לרופא ילדים ותזמיני תור לרופא עור
גם אם התור נראה רחוק זה כדאי תחכי ואם את יכולה תצלמי את זה כדי שיהי לך תמונות לרופא אם זה יעבור עד התור
לרופא עור כי לוקח הרבה זמן ויכול להיות שיפור ועדיין זה לא אומר שהידיים התרפו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה