עזרה ראשונה! אטופיק לתינוקת

תינוק אטופי קל, שגרת מריחות של ליפיקאר וסיקאפלסט.
בימים האחרונים יש לו יובש חזק בפנים באזור האף - למישהו יש המלצה לקרם מתאים? ליפיקאר רגיל מתאים לפנים?

@DvoraVidman תודה על כל העזרה!
עדכון: היינו אצל פרופ' יובל רמות שאישר אטופיק ואת הטיפול שכבר עשינו, מחכים לתור למרפאת אלרגיה בהדסה. לאחר התייעצות טלפונית עם המרפאה של דר נטלי דניאל אני מורחת לו מידי פעם טיפה טחינה על השפתיים כדי להמנע מהיעדר חשיפה, והוא ב"ה בסדר (אני עדיין חושבת שזה מחמיר את האטופיק, אבל אין תגובה אלרגית מיידית).

בימים האחרונים יש לו יובש חזק בפנים באזור האף - למישהו יש המלצה לקרם מתאים? ליפיקאר רגיל מתאים לפנים?

עדכון: היינו אצל פרופ' יובל רמות שאישר אטופיק ואת הטיפול שכבר עשינו, מחכים לתור למרפאת אלרגיה בהדסה. לאחר התייעצות טלפונית עם המרפאה של דר נטלי דניאל אני מורחת לו מידי פעם טיפה טחינה על השפתיים כדי להמנע מהיעדר חשיפה, והוא ב"ה בסדר (אני עדיין חושבת שזה מחמיר את האטופיק, אבל אין תגובה אלרגית מיידית).
בפנטן בייבי.
ליפיקאר ישרוף מאד.

עדכון: היינו אצל פרופ' יובל רמות שאישר אטופיק ואת הטיפול שכבר עשינו, מחכים לתור למרפאת אלרגיה בהדסה. לאחר התייעצות טלפונית עם המרפאה של דר נטלי דניאל אני מורחת לו מידי פעם טיפה טחינה על השפתיים כדי להמנע מהיעדר חשיפה, והוא ב"ה בסדר (אני עדיין חושבת שזה מחמיר את האטופיק, אבל אין תגובה אלרגית מיידית).אני

??

אני קופצת על האשכול, מקווה שתהיו לי לעזר.
הבן שלי בן שנה ורבע עם אטופיק. לכל הילדים שלי היה אטופיק ברמה כזו או אחרת, לכולם מרחתי אלוקום פה ושם והיה יחסית בסדר. אבל הוא הרבה יותר חמור. קרקפת מדממת מגירודים וקילופים קשים כאלה, וממש מתקשה להירדם בלילות בגלל גירודים בכל הגוף.
אני לא רוצה ללכת שוב לרופאת עור שתתן לי מרשמים לאלוקום כי היו לי כמה רופאים שנתנו לי אלוקום כמו מים ואני פוחדת שרק הרס
אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על דרך להתחיל מעכשיו טיפול יסודי גם לקרקפת וגם לכל הגוף. כמו כן אשמח להמלצה על רופא אלרגיה ורופא עור טוב...
תודה רבה!

אני קופצת על האשכול, מקווה שתהיו לי לעזר.
הבן שלי בן שנה ורבע עם אטופיק. לכל הילדים שלי היה אטופיק ברמה כזו או אחרת, לכולם מרחתי אלוקום פה ושם והיה יחסית בסדר. אבל הוא הרבה יותר חמור. קרקפת מדממת מגירודים וקילופים קשים כאלה, וממש מתקשה להירדם בלילות בגלל גירודים בכל הגוף.
אני לא רוצה ללכת שוב לרופאת עור שתתן לי מרשמים לאלוקום כי היו לי כמה רופאים שנתנו לי אלוקום כמו מים ואני פוחדת שרק הרס
אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על דרך להתחיל מעכשיו טיפול יסודי גם לקרקפת וגם לכל הגוף. כמו כן אשמח להמלצה על רופא אלרגיה ורופא עור טוב...
תודה רבה!
פשוט תקראי את האשכול פה מהתחלה
כבר כתבו הכל

תודה!
בסוף יש לי תור לרופא עור עוד שבוע
נראה מה יגיד
הבת שלי בת שנה+8 עם עור אדמומי ופצעים בגב כפות הידים ובאצבעות כבר הרבה זמן ללא שינוי
הרופאת עור אמרה שזה דלקת ביד ונתנה משחה לפוסידין.
(היא אמרה שהיא לא בטוחה שזה אטופיק ורק אחרי כמה פעמים של דלקות אפשר לאבחן סופי?!)
אחרי שבוע+ לא רואה שום שינוי לטובה
למי ללכת? עם מי אפשר להתיעץ?

קבצים מצורפים

• יד.JPG
    יד.JPG
    KB 30.4 · צפיות: 22
  • IMG_9503.JPG
    IMG_9503.JPG
    KB 1,000.9 · צפיות: 25
הבת שלי בת שנה+8 עם עור אדמומי ופצעים בגב כפות הידים ובאצבעות כבר הרבה זמן ללא שינוי
הרופאת עור אמרה שזה דלקת ביד ונתנה משחה לפוסידין.
(היא אמרה לי שהיא לא בטוחה שזה אטופיק ורק אחרי כמה פעמים של דלקות אפשר לאבחן סופי?!)
אחרי שבוע+ לא רואה שום שינוי לטובה
למי ללכת? עם מי אפשר להתיעץ?
תנסי את הקו החם של העמותה לאטופיק - קומי עורי.

האמת שניסיתי, הם נתנו לי מספר של אישה להתיעץ איתה רק היא לא זמינה שבוע..
לנסות אצלם שוב?
אנשים אחרי הכל מתנדבים, והיה השבוע מלחמה.
אין לך מה להפסיד מלנסות.

לצערי אני עצמי כבר פחות פנויה לליווי אישי.

יש עצה לתינוקת בת חודש וחצי אטופית?
הרופאה אומרת שבגיל הזה לא מביאים סטרואידים.
בנתיים מורחת לה אקווה קרם, בייבי פסטה...
אומללות , מה שקורה לה בפנים, מגרד לי לראות אותה כך.

אם ניזונה מהאכלה טבעית
תבדקי האם את צריכה להתנזר ממאכלים מסוימים
אני יודעת שיש גם זריקות ביולוגיות לאטופיק
השאלה באיזה רמת חומרה מדובר

אם ניזונה מהאכלה טבעית
תבדקי האם את צריכה להתנזר ממאכלים מסוימים
אני יודעת שיש גם זריקות ביולוגיות לאטופיק
השאלה באיזה רמת חומרה מדובר
לא יודעת מאיפה להתחיל.
ביצים למשל יש כמעט בהכל, ולא נראה לי שאצליח בלי עוגות.
אילו עוד מאכלים?
כדאי לבקש בדיקת אלרגיה כדי לבודד?

זריקות נותנים בגיל כ"כ קטן?

לבקש מרופא בדיקת דם לאלרגיות
לגבי זריקות כנ"ל מול הרופא

יש עצה לתינוקת בת חודש וחצי אטופית?
הרופאה אומרת שבגיל הזה לא מביאים סטרואידים.
לקרא פה את האשכולות מהחל ועד כלה, יש פה מידע ששווה זהב, ויש הרבה הרבה מה לעשות חוץ מסטרואידים.
היית אצל רופא עור מומחה או סתם רופא ילדים?

ומומלץ מאד מאד לפנות לעמותה הישראלית לאטופיק של גב' שולמית בורשטיין, הם יכוונו אותך.

קשה קצת לדעת בלי תמונות, אבל בדרך כלל לפנים מתאים למרוח בייבי פסטה מעורבב עם בפנטן פלוס.

את מקפידה לכבס בגדים ומצעים וכל מה שבא איתה במגע באבקת כביסה עדינה ובלי מרכך?
ואם צריך לומר, לא לנקות בשום אופן את הפנים עם מגבונים.

לא יודעת מאיפה להתחיל.
ביצים למשל יש כמעט בהכל, ולא נראה לי שאצליח בלי עוגות.
אילו עוד מאכלים?
כדאי לבקש בדיקת אלרגיה כדי לבודד?

זריקות נותנים בגיל כ"כ קטן?
אין בדיקות אלרגיה בגיל הזה, ואין טעם לנסות להימנע ולבודד, זה חסר תוחלת.
בווודאי שלא נותנים זריקות בגיל כזה קטן, ובכל מקרה אפילו לא התחלתם את הטיפול, זריקות זה אם הכל לא מצליח.
חוזרת על ההמלצה לפנות לעמותה.

אני הייתי עם הבת שלי אצל אלרגולוגית היא הזהירה אותי לא לבודד מכלום
עצם הבידוד יכול לגרום לאלרגיה

את מקפידה לכבס בגדים ומצעים וכל מה שבא איתה במגע באבקת כביסה עדינה ובלי מרכך?
ואם צריך לומר, לא לנקות בשום אופן את הפנים עם מגבונים.
עכשיו התחלתי עם אבקת כביסה עדינה.
מרכך הפסקתי כבר קודם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה