• הוסף לסימניות
האם כדאי לתכנן מראש דירה ללא יונקרס ולהסתמך על אטמור ודומיו כתוספת וגיבוי לדוד חשמלי?
דירה בירושלים

• הוסף לסימניות
אם כוונתך רק לדוד חשמלי ללא קולטי שמש צריך לבדוק שקולים של עלות מול הגז [יונקרס] חוץ מהנחות שיש בגז.[נראה לי שיונקרס יותר פרקטי יש לזוגות ב'יחידות' מספיק סיפורים עם הדוד ששכחו להדליק והאטמור שהחליט לא לחמם...גם ברוב הבניינים שרווים בדירות וקומות גבוהות נראה לי שיותר משתמשים בגז]
אבל אם מדובר עם קולטי שמש יש שיקול רציני של עלות לעומת הגז מניסיון [בירושלים] דוד שמש איכותי [כרומגן וכדו' מהחברות הטובות, לי התקינו כרומגן] בהחלט מספק מים חמים מאוד כמעט כל השנה רק מהקולטים, חוץ ממה שהחשמלי של החברות הטבות גם מחמם בצורה חכמה ודי מהירה, כך שזה בהחלט מספיק גם בירושלים, בפרט שיש תוספת גיבוי של אטמור.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הייתי גר בדירה עם אטמור, לא שווה הרבה, פתרון כשאין ברירה אחרת.
יש כמו אטמור על גז שהוא עובד יותר טוב.
דוד חשמלי לוקח לו בחורף לפעמים מעל שעה עד שיש מים חמים, ועלויות החשמל שלו גם מאד יקרות.

• הוסף לסימניות
אין לי ניסיון עם אטמור, אבל בזמנו כשביררתי על המוצר, אמר לי מישהו שיש לו את זה, שזה טוב אולי לאמבטיה של תינוק, למבוגרים זה לא נותן מענה, גם לא מענה חלקי.

• הוסף לסימניות
היה לנו אטמור בתור זוג עם 3 ילדים וזה עשה עבודה מעולה. גם באטמור יש סוגים שונים שמספקים פחות/יותר מים חמים בזמן קצוב. בוא נגיד שאם יש דוד שמש עם בוילער והשיקול הוא אם להוסיף יונקרס או אטמור למענה מיידי, אטמור מספיק בהחלט. בימים ממש קרים מדליקים בוילער.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפופו 1;n5098872:
היה לנו אטמור בתור זוג עם 3 ילדים וזה עשה עבודה מעולה. גם באטמור יש סוגים שונים שמספקים פחות/יותר מים חמים בזמן קצוב. בוא נגיד שאם יש דוד שמש עם בוילער והשיקול הוא אם להוסיף יונקרס או אטמור למענה מיידי, אטמור מספיק בהחלט. בימים ממש קרים מדליקים בוילער.

עזרת לי וללקוחות!
יודעת את שם הדגם? שאוכל לבדוק מה הנק' החזקות שלו ע"פ אחרים?

• הוסף לסימניות
לא זוכרת. מדובר ב9 שנים אחורה, אבל האטמור המקורי וזכור לי שזה גם לא היה הכי חזק שיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה