אטרקציה מעניינת לזוג באזור ירושלים

• הוסף לסימניות
זה חסום בנטפרי יש דרך לפרט על זה?
בתגובות יש המון תגובות שליליות באופן כללי ובאופן פרטני שזה לא מתאים לחרדים.

• הוסף לסימניות
@בשלן אשמח לקבל מידע
עולה בסביבות ה55 שח
אני לא יודע מי אתם
אבל זה לא כ"כ מתאים לחדים
גם בגלל התוכן וגם במראות
ובכלל אני חושב שזה ברמה יחסית

אבל יש באותו מתחם יש סרטים שמתאימים לחרדים
יש כמה סרטים יפים או אושוויץ עם הרב גולדווסר או עזה עם הנ"ל
שם פה קישור

• הוסף לסימניות
עולה בסביבות ה55 שח
אני לא יודע מי אתם
אבל זה לא כ"כ מתאים לחדים
גם בגלל התוכן וגם במראות
ובכלל אני חושב שזה ברמה יחסית

אבל יש באותו מתחם יש סרטים שמתאימים לחרדים
יש כמה סרטים יפים או אושוויץ עם הרב גולדווסר או עזה עם הנ"ל
שם פה קישור
איך זה ? עם הרב גולדווסר ?
יפה ??
גם נשים וגם גברים ??
שווה ??

• הוסף לסימניות
איך זה ? עם הרב גולדווסר ?
יפה ??
גם נשים וגם גברים ??
שווה ??
מאוד יפה
מרגש ומעצים
עם הנקודות האמוניות בכל מסע
כן גם נשים וגם גברים

• הוסף לסימניות
איך מבחינת המסרים ?
מתאים לזוג חסידי ?

• הוסף לסימניות
המקום שזה נמצא - לא מתאים לזוג חסידי להסתובב שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה