- הוסף לסימניות
חלק משביל ישראל אם הייתם עושים את כל השביל הייתם מגיעים לאילתהמסלול המלא לא עשיתי אף פעם בד"כ אני נכנסת לעומק של 20 דקות חצי שעה ויוצאת ככה שאני לא יודעת להגיד לך
חלק משביל ישראל אם הייתם עושים את כל השביל הייתם מגיעים לאילתהמסלול המלא לא עשיתי אף פעם בד"כ אני נכנסת לעומק של 20 דקות חצי שעה ויוצאת ככה שאני לא יודעת להגיד לך
לא בדיוק, אפשר ללכת לכיוון רחוב הגליל (איזור הטיילת) ומשם לקחת אוטובוס, לפי גוגל מפס זה 6 דקות הליכה לרחוב הגליל (זה בעיקר ירידה).
לגבי משהו מעניין השאלה מה מעניין, באזור הגליל יש מזרקות שיש ילדים שזה מספיק להם, אפשר להיכנס לטיילת וכו'
היער עצמו הוא שמורת טבע מהממת, יש שם מקומות עם נוף משגע, אם תלכו לכיוון קבר רחל יש סיכוי שתראו פרות
תודה רבה, מעריכה מאד את התשובה, מאד עוזר לי.יש שולחנות שאפשר לשבת לאכול מול נוף מטורף
ילדים קטנים קצת רצים משתובבים
ראיתי אנשים שעשו מנגל אין לי מושג אם זה מותר
אבל בגדול זה לא באמת אטרקציה מלהיבה אלא יותר רוגע והרפיה
כמובן שיש את הקורקינטים שהמון בחורים עושים את המסלול עם קורקינט.....
פעם אחת כשהייתי שם בחור התהפך והתגלגל מהקורקינט ויצא בנס ממש מפחיד.
לפעמים אפשר לראות פרות בר מרחוק ולילדים זה מעניין
יש איזו מפה של יער?חלק משביל ישראל אם הייתם עושים את כל השביל הייתם מגיעים לאילת![]()
תודה רבה!
ברור , זה הליכה ישר על המדרחוב נול נוף יפהפה במשך כ10 דקות עד שתראו את הכניסה ליער.להגיע ליער שוויץ מתחנה מלון צמרת /וייצמן (קו 912 מי-ם) לתחילת יער שוויץ - הגיוני עם ילדים?
הייתם שם, איך שם?הזמנו כרטיסים, נעדכן בהמשך
היינו שםהייתם שם? מתאים לחרדים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים