דרוש מידע אטרקציות בבית שמש והסביבה

העליתי
ושלחתי לבדיקה...

משבוע הבא..
מתוקן 2 360-01.jpg

סליחה על ההקפצה מישהו יודע אם יש השבוע או שבוע הבא משהו בסגנון בפארק ירמות או בפארק אחר בבית שמש?
לא ידוע לי.

יש קארטינג פדאלים בפארקים, מענין אותם פרטים?

מחפשת אטרקציות בתשלום כמו דוידה 770 באזור בית שמש והסביבה

אשמח למי שיש להציע לי אטרקציות לבנות בגלאי 14-18 באזור בית שמש

מה יכול להתאים בתקופה זו לזוג. שמחפש אטרקציה מענינת. בבית שמש ?? תודה

מה יכול להתאים בתקופה זו לזוג. שמחפש אטרקציה מענינת. בבית שמש ?? תודה
יש באולינג בשער העיר
יש בריכות פרטיות להשכרה (אין לי מידע לתת אבל יודעת שקיים)
יש חדר בריחה אחד לפחות שאני מכירה את השם אבל לא הייתי בו
מסעדות
פארקים ענקיים לטייל בהם
קניון לקניות
ברעיון זהו
אין פה הרבה מה לעשות

יש גם חדר קריוקי,
משקפי מציאות מדומה (להשכרה או לשימוש במקום)
ווייט פול בשער העיר
ג'יפים וכדו' באיזור
רכיבת סוסים במרחק נסיעה
מסלולי טבע קצרים ופינות חמד
צביעת קרמיקה

בעיקר אני מדברת על שעות אחר הצהרים והערב שוב תודה
יש מתחם מאד מאד מושקע של בריכה, ג'קוזי, סאונה רטובה ויבשה, מאד יפה, נקי, מושקע
במושב זנוח
אם תרצו אכתוב לך את הפרטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה