טיול ונופש אטרקציות בטבריה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
יש טרקטורונים ליד טבריה במגדל שווה מאוד (אין לי פרטים)
אפשר גם בנהיגה עצמית וגם עם נהג של המקום

• הוסף לסימניות
חדר בריחה, קייקים, פיינטבול, שייט, רכיבת סוסים, טרקטורונים ועוד...

יש טרקטורונים ליד טבריה במגדל שווה מאוד (אין לי פרטים)
אפשר גם בנהיגה עצמית וגם עם נהג של המקום
תודה.
יש לכם רעיונות למשהו שאין במרכז והיה שווה לי לסוע לשם?

• הוסף לסימניות
תודה.
הטרקטורונים במגדל שווים את הנסיעה לצפון, יש בעוד מקומות אבל שם מצמידים לך נהג מקצועי מופרע שנוהג בפרעות ולא מזדחל על 10 קמ"ש מסכנים (לא צריך לפחד הנהגים שם מכירים טוב את הכלים שלהם על יכולותיהם ומגבלותיהם, חוויה מובטחת)

• הוסף לסימניות
תודה.
אין שם ספציפי דברים יותר מיוחדים מהמרכז
רק ששם זה שונה
הכנרת היא לא ים התיכון
וההרים הם לא המישור של המרכז

ויש את אקווה כיף שאין במרכז

• הוסף לסימניות
הטרקטורונים במגדל שווים את הנסיעה לצפון, יש בעוד מקומות אבל שם מצמידים לך נהג מקצועי מופרע שנוהג בפרעות ולא מזדחל על 10 קמ"ש מסכנים (לא צריך לפחד הנהגים שם מכירים טוב את הכלים שלהם על יכולותיהם ומגבלותיהם, חוויה מובטחת)
יש הגבלה בגיל?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה