מידע שימושי אטרקציות בלונדון - איך הכי זול?

• הוסף לסימניות
מחיפוש ברשת, לא מצאתי כרטיס שמכיל את האטרקציות הקלאסיות כולן (כמו הגלגל הענק, מאדאם טוסו, שייט בתמזה , משמר המלכה, וכו)
הבנתי שהייתה פעם אפליקציה London pas אבל היא כבר כנראה לא קיימת.
יש תחליף?
או איך הכי זול ליהנות בלונדון?
(יש אופציה של 1+1 אבל זה בלי תור מראש, זה זכאות אחרי שקונים כרטיס של חופשי חודשי בתחבורה)
תודה!

• הוסף לסימניות
לפעמים יש על הדגנים של קלוגס מבצע של 1+1 למלא אתרים.
בשביל זה צריך מישהו מאנגליה שיגיד אם זה רלוונטי כרגע.

• הוסף לסימניות
עשיתי חיפש בגוגל וזה עלה: (אני לר יכולה לפתוח)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני עשיתי את 1+1
היה שווה. כבר בארץ הדפסתי לי את הכרטיסי כניסה ובכל מקרה צריכים תחבורה ציבורית.
יש אפשרות ליום, 7 ימים או חודש.
צריך לשים לב. לקנות את זה דוקא בתחנת רכבת. אז פשוט הלכתי פעם אחת לתחנת רכבת, אפשר גם בשדה תעופה.
הכרטיס נותן נסיעות חינם ברכבת התחתית ואלי עוד. צריך לבחור את השעות גם, עדיף לא בpick hour כי זה יותר יקר.

תקראי ותקני מה שמתאים לכם

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את 1+1
היה שווה. כבר בארץ הדפסתי לי את הכרטיסי כניסה ובכל מקרה צריכים תחבורה ציבורית.
יש אפשרות ליום, 7 ימים או חודש.
צריך לשים לב. לקנות את זה דוקא בתחנת רכבת. אז פשוט הלכתי פעם אחת לתחנת רכבת, אפשר גם בשדה תעופה.
הכרטיס נותן נסיעות חינם ברכבת התחתית ואלי עוד. צריך לבחור את השעות גם, עדיף לא בpick hour כי זה יותר יקר.

תקראי ותקני מה שמתאים לכם
אבל זה לא לחכות שעות בתור לאטרקציות אח"כ?

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש קוד בתוך האריזה של הדגנים ואז את נכנסת לאתר שלהם ומזמינה את האטרקציה שאת רוצה.
@יעל שמש, צדקתי?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 16248196957313863630164666025293.jpg
    16248196957313863630164666025293.jpg
    1.3 MB · צפיות: 42
  • 16248197206544898864295373330853.jpg
    16248197206544898864295373330853.jpg
    1.4 MB · צפיות: 38
  • 1624819739979234908472802802603.jpg
    1624819739979234908472802802603.jpg
    1.2 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
ברור שהוא כשר! אפר לקנות אותו גם בארץ (בלי המבצע :mad: )
גם הקוקו פופס, רייס קריספיז, פרוסטיז, הני לופס.
קופצת על האשכול. ראית אולי בארץ CRUNCHY NUT?
סוחבים כמו טיפשים מזוודה שלמה כל פעם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה