דרוש מידע אטרקציות בנמל יפו

• הוסף לסימניות
למשהו יש מושג מה יש שם?
רוצות לצאת לשם עכשיו?

• הוסף לסימניות
נדמה לי שהרידינג שם אבל אני לא בטוחה.

• הוסף לסימניות
יש שם שיט, ובהמשך של הנמל יש פארק ומרחבי דשא.

• הוסף לסימניות
אין שם אפשרות להכנס למים כך שלא נראה לי שיש שם פריצות,
ואגב יש שם דייגים - עוד משהו מענין.....

• הוסף לסימניות
מבחינת פריצות במזג אוויר כמו של היום אין שום בעיה.
יש שם רק המון אנשים, [ובתוכם המון חרדים, אבל לא רק], ומומלץ מאוד להמשיך לפארק מדרון יפו. ענק ורחב ידים על הים, בלי שום פריצות. אין שם הרבה מדאי מתקנים, אבל מקום ענק ואפשר לרוץ ולרכוב על אופניים וכו'.

• הוסף לסימניות
יש שם השכרת אופנים.

• הוסף לסימניות
האם מישהו היה בימים האחרונים ויודע לעדכן מי האוכלסייה שנמצאת שם מבחינת פריצות?

• הוסף לסימניות
הייתי ביום שני, לא ראיתי פריצות כמעט, יש חרדים והרבה ערבים, גם חילונים כמובן.
הלכנו לאורך הטיילת מהשעון עד הסוף וחזור, היה יפה ונהננו, רואים דייגים, כמעט לא רואים חוף.
יש בקצה חוף לא מוכרז ויש שם מעט אנשים,
אני מאמינה שבמזג אוויר יותר חם יש שם יותר אנשים

• הוסף לסימניות
היכן הפארק?
אנו נסענו בחופש לאיזור יפו העתיקה, הנמל
הכל היה פרוץ מאוד מאוד, עזבנו את המקום בלי לשהות בשטח
בחופש, כלומר בחודשי יולי אוגוסט, א"א לשהות ביפו העתיקה והנמל בלא להיתקל בפריצות של חוף ים.
אבל בפארק זה משהו שונה לגמרי, אין שם חוף ולא שום דבר שמזכיר חוף [וגם שונה לגמרי מפארק צ'ארלס קלור, שנמצא בעיצומו של הטיילת, וקרוב לחופים].
הפארק נמצא דרומית לנמל, מרחק הליכה של כ10 דקות.
הוא מגיע כמעט עד פאתי בת ים.
הפארק הוא מקום נפלא, רק שיש שם כמה חסרונות.
אחד, שאין תחבורה כ"כ זמינה לשם קרוב. מב"ב למשל צריך להגיע עם קוו 240 עד שדרות ירושלים ביפו, ומשם הליכה של כ20 דקות עד לפארק.
שנית, אין שם מדאי הרבה מתקנים לקטנים, אבל יש מרחב אדיר לאופניים.
שלישית, כיון שהוא מתחת יפו, יש שם תמיד ערבים, אבל לא מפחידים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה