טיול אטרקציות בנתיבות

• הוסף לסימניות
מחפש כל מיני פעילויות שאפשר לעשות בנתיבות
1. צימר טוב
2. מסעדות בד"ץ בשרי או חלבי לא משנה
3. ואיזה פעילות אחרת מעניינת, יכול להיות חדרי באולינג וכד' או כל דבר אחר שמתאים לזוגות
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה מידע
אני בהמשך יכתוב בלי נדר
או שתרצה לשלוח לי באישי

• הוסף לסימניות
עדיין לא יכול לשלוח באישי
תוכל לשלוח לי באישי אם יש לך אפשרות
וכמובן לזכות את כולם!

• הוסף לסימניות
אוקיי, אז ככה
יש בכניסה מאפיית שיבולת השרון פתוחה 24/6 בהכשר של הרב לנדאו, ויש גם פיצר סוםפר בהכשר הרב רובין אני לא בטוח שיש עוד מסעדות בהכשר בד"ץ
צימרים יש לא רחוק בישוב ברוש צימרים ממש נחמדים.
יש את קבר הבאבא סאלי כמובן
יש פארק האגם, ממש יפה ונחמד
באולינג לא יודע לי שיש, יש בבאר שבע (ממש חילוני)
עוד פעילויות אני יכול לבדוק

• הוסף לסימניות
צימרים יש רק במושב ליד? אין בנתיבות?

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם פרסומים על צימרים
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
מה שמצאתי בגוגל זה רק בבית שמש
יש להם איזה פירסום? טל'?

• הוסף לסימניות
איזה עוד אתם מכירים?

מסעדות בד"ץ יש?

• הוסף לסימניות
יש מסעדה חלבית מומלצצצצת מאד
נקראת לה פסטריה נמצאת במרכז,

אטרקציה כייפית: קניות במקס סטוק אצלינו... חוויתי ומרושש :p

• הוסף לסימניות
איפה עוד חוץ מבית שמש?

סוויטות בוטיק בנתיבות | VillaVender: וילונדר | VillaVender​

1739648612663.jpeg
VillaVender
https://villavender.com

‫צימר כנפו נתיבות מאת villavender.com‬‎
תקנון אתר · סוויטת לבנדר · סוויטת פרובאנס · חבילות ספא · חבילות כלה. צרו קשר. בטלפון : 05-2530-7770 · בוואצאפ: לחצו כאן; כתובת: הדוגית 2, נתיבות; השאירו פניה ...
צימרים למגזר הדתי בנתיבות · ‏סוויטת לבנדר · ‏הסוויטות שלנו · ‏צימר בדרום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה