אטרקציה אטרקציות בנתניה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת חדר בריחה או אטרקציה זוגית אחרת בנתניה
משהו טוב שומר שבת

• הוסף לסימניות
מקפיצה ......
אני גם מחפשת
יש משהו ?

• הוסף לסימניות
יש בהרצליה (25 דק' נסיעה) אפשרות לשכור יאכטה קטנה עם נהג.
עולה סביבות 500 ש"ח לשיט של שעה בערך.
חפשו בגוגל, יש יאכטה שומרת שבת

• הוסף לסימניות
לא ציינתי,
אני מדברת על אטרקציות תחרותיות
כמו: חדר בריחה, פיינטבול, באולינג וכו'
יכול להיות גם מוזאונים, או מקומות יפים לטייל בהם
כמובן שמתאים לזוג חרדי ומקומות שומרים שבת
יש משהו כזה בנתניה ??

• הוסף לסימניות
יש חדר בריחה ולייזר טאג בנתניה
תעשו חיפוש בגוגל

• הוסף לסימניות
נקי? יש שם כמה סוגים?
איך קוראים לזה?
זה מעניין ומסעיר?
יש 2 חדרים זהים. הייתי עם קבוצה גדולה והתחלקנו ל2 החדרים וזה היה תחרות מי משיג ראשון. זה היה המסעיר כאן.
המהלך עצמו היה יפה לדעתי יש היפקט לקבוצה שכל אחד חושב על כיוונים כדי לפצח.

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יוכל להעלות אטרקציות מקומיות של העירייה בנתניה

• הוסף לסימניות
יש שמורות טבע? מסלולים רטובים בנתניה והסביבה?
למשהו יש אטרקציה מענינת באיזור?
משהו שרלוונטי כבר השבוע?

@נתנייתית

• הוסף לסימניות
יש 2 חדרים זהים. הייתי עם קבוצה גדולה והתחלקנו ל2 החדרים וזה היה תחרות מי משיג ראשון. זה היה המסעיר כאן.
המהלך עצמו היה יפה לדעתי יש היפקט לקבוצה שכל אחד חושב על כיוונים כדי לפצח.
באיזה חדר בריחה היית? איך הוא נקרא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה