נכתב ע"י בנימין41;841434:צוק מנרה: רכבל, מסלול גלישה (כמו בספידיכיף),
באיזור: להכנס לשאר ישוב, מתוך הישוב יש יציאה לבניאס (מתחת הגשר יורדים למים) בפינות מוצלות ומדהימות+מסלול הליכה
אם זה לא היה מפחיד, מה זה היה שווה? אבל זה לא ממש נורא.נכתב ע"י הדרה;841452:המסלול גלישה במנרה מפחיד?
מסלול פשוט מאוד, ואם רוצים ללכת עד סופו - העליה בסוף זה כמו לעלות 10 קומות מדרגות.נכתב ע"י הדרה;841452:המסלול בבניאס פשוט?
נכתב ע"י הדרה;841452:תודה רבה
המסלול גלישה במנרה מפחיד?
המסלול בבניאס פשוט?
אנחנו שלוש נשים
נכתב ע"י סטודנטית;841444:ראש הנקרה:
ירידה ברכבל, מיצג מאד מעניין על ראש הנקרה.
סיור בנקרות
ועליה חזרה ברכבל.
מומלץ!!!
ממש לא מפחיד. תחנת רכבת ככל התחנות.נכתב ע"י הדרה;841726:האם משהו פה מכיר את תחנת הרכבת בעכו?
אני צריכה לרדת שם ולקחת את קו 500 לקרית שמונה
מלא ערבים?
מפחיד לאישה אחת? (שם אני פוגשת את השאר)
הכל טוב ויפה, רק שכמות הערבים בכרמיאל ובעכו זהה..נכתב ע"י פרסומניק;841969:בעכו יש ערבים אבל גם להבדיל, יהודים,
והרבה חיילים נוסעים ברכבת, נראה לי בסדר
אם יש צורך במסלול חלופי -
אפשר לתפוס את אותו קו בחיפה בתחנת המוצא שלו, או בקריות ששם הוא עובר
או לקחת אוטובוס ישיר מירושלים לכרמיאל (טוב, אין לי מושג מאיפה אתם יוצאים)
הוא מהיר ונוח, ולא עוצר בתחנות.
ושם לתפוס את אותו קו 500 אחרי כל הסיבובים שלו בחצי מהגליל... (אל תדאגו, עוד ישאר לכם מלא סיבובים להמשך הדרך)
נכתב ע"י אנדי;841613:המסלול בבניאס פשוט מאד, ועוצר נשימה- יש שם את הגשר התלוי שרק בשבילו שווה כל הדרך. מומלץ בחום.
בהנאה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים