אטרקציות - דחוף!!!

• הוסף לסימניות
אני זקוק דחוף למספרי טלפון ו/או מחירים של האטרקציות הבאות:

* קייקי כפר בלום

* רכבל בצוק מנרה

* בננות בכנרת

• הוסף לסימניות
1-700-506611- קיקי כפר בלום
צוק מנרה-טלפון: 04-6905830
* בננות בכנרת04-6678000
מחיפוש פשוט בגוגל;)

• הוסף לסימניות
א. מחירים יש למישהו מושג?

ב. מדריכי טיולים, או טיילנים יש כאן?

האם יש מסלולי הליכה באיזור האטרקציות הנ"ל, או באיזור מירון?

לא מידי קשים, עדיפות לתח"צ באיזור...

• הוסף לסימניות
מאמינה שתמצא פה משהו....
בהצלחה.

קבצים מצורפים

• מאגר מסלולים.xls
    KB 49 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
תודה. עדיף ממוקד יותר, אין לי מפה זמינה בשביל לראות את נקודות הציון...

• הוסף לסימניות
לתשומת לב, המקומות הנ"ל מחללי שבת.
(בננות בכנרת - יתכן ויש עמדה שסגורה בשבת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;1026295:
לתשומת לב, המקומות הנ"ל מחללי שבת.
(בננות בכנרת - יתכן ויש עמדה שסגורה בשבת)
הוצאת לי את המילים מהפה. תודה!

• הוסף לסימניות
לגבי כפר בלום אני לא יודעת, אבל שמעתי שרפטינג נהר הירדן התחילו לשמור שבת. ייתכן ואני טועה. מספר הטלפון שלהם הוא: 054-7744700
בננות בכינרת יש את אלה: 050-6680390
שוב, לא בטוחה לגבי שמירת שבת אבל אני יודעת שתנועת בתיה עבדה איתם בעבר. כדאי לברר.
תיהנו!

• הוסף לסימניות
קייקי כפר בלום לפי מה ששמעתי שמרו שבת והפסיקו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה