דרוש מידע אטרקציות ומסלולי הליכה באזור טבריה

• פותח הנושא RBF
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל כל מידע בנוגע לאטרקציות מומלצות באזור טבריה וכן על מסלולי הליכה טובים עם נגישות לתחבורה ציבורית
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אקווה כיף
אקווה ריס
טרפז
ספורט ימי
החוף הנפרד
קבר רבי מאיר בעל הנס

• הוסף לסימניות
מה זה חוף מהדרין? נראה במפה יותר קרוב מהחוף הנפרד

• הוסף לסימניות
לאקווה כיף/ריס אין כמעט זמנים בהפרדה..
מישהו מכיר גם מסלולי הליכה שאפשר להגיע בקלות מטבריה או עוד אטרקציות
המערת שדים בטיילת מתאימה לציבור החרדי?

• הוסף לסימניות
יש ליד המערת שדים סרטונים בתלת מימד מטורפים, אנחנו לא מותרים על זה כשאנחנו בטבריה!

• הוסף לסימניות
אפשר יותר פרטים? איך קוראים למקום איך מגיעים וכו'
אני לא יודעת איך קוראים למקום הזה אבל זה נמצא יחסית בתחילת הטיילת(אם הזיכרון שלי מספיק טוב) איך שנכנסים פונים ימינה ואחרי הליכה קצרה תראו מימין את המסך של מה שקורה בתוך המערת שדים (שזה אטרקציה בפני עצמה;)).
מרכיבים משקפי תלת מימד ויושבים בכיסאות זזים עם כל מיני מקלות שיוצאים פתאום וטיפות מים שמתיזות -בקיצור חוויה.
יש שם מספר אפשרויות לבחירה, אנחנו היינו פעם ברכבת הרים מפחידה בטרוף, גשרים, עמקים, דברים שכאילו מתנגשים בך, שנה שעברה היינו בבית הנטוש... הצרחות והצחוקים שהלכו שם זה משהו שנשארנו איתו עוד הרבה זמן אחרי....

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איך קוראים למקום הזה אבל זה נמצא יחסית בתחילת הטיילת(אם הזיכרון שלי מספיק טוב) איך שנכנסים פונים ימינה ואחרי הליכה קצרה תראו מימין את המסך של מה שקורה בתוך המערת שדים (שזה אטרקציה בפני עצמה;)).
מרכיבים משקפי תלת מימד ויושבים בכיסאות זזים עם כל מיני מקלות שיוצאים פתאום וטיפות מים שמתיזות -בקיצור חוויה.
יש שם מספר אפשרויות לבחירה, אנחנו היינו פעם ברכבת הרים מפחידה בטרוף, גשרים, עמקים, דברים שכאילו מתנגשים בך, שנה שעברה היינו בבית הנטוש... הצרחות והצחוקים שהלכו שם זה משהו שנשארנו איתו עוד הרבה זמן אחרי....
מבחינת מראות וכד' מתאים למשפחה חרדית? כי היה כאן באשכול כל שהוא לפני שנתיים שיש בעיות..

• הוסף לסימניות
מבחינת מראות וכד' מתאים למשפחה חרדית? כי היה כאן באשכול כל שהוא לפני שנתיים שיש בעיות..
יש מצב שיש שם אופציות לדברים פחות מתאימים אבל מה שאנחנו היינו אין שום בעיות. בסרט של הרכבת הרים זה רק רכבת ונופים ובבית הנטוש זה בקתה עזובה וקצת חיות לא נראה לי בעיתי בכלל והמשפחה שלי מאוד ביקורתית בנושאים האלה...

• הוסף לסימניות
יש מצב שיש שם אופציות לדברים פחות מתאימים אבל מה שאנחנו היינו אין שום בעיות. בסרט של הרכבת הרים זה רק רכבת ונופים ובבית הנטוש זה בקתה עזובה וקצת חיות לא נראה לי בעיתי בכלל והמשפחה שלי מאוד ביקורתית בנושאים האלה...

אז אולי בכל אופן תנסו להיזכר איך קורים למקום, וכמה עולה שנוכל לבדוק את זה יותר לעומק.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
ומה יכולה לעשות משפחה (ללא רכב)
עם ילדים בגילאי 9 חודשים - 10 שנים

• הוסף לסימניות
יש את המגרסה מסלול הליכה רטוב ליד טבריה
לפני מספר שבועות משרד הבריאות אמרו שיש שם זיהום במים
צריך לברר מה קורה עם זה עכשיו

• הוסף לסימניות
אז אולי בכל אופן תנסו להיזכר איך קורים למקום, וכמה עולה שנוכל לבדוק את זה יותר לעומק.
תודה רבה.
מצאתי את זה
1626692293709.png
1626692293709.png

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
אין לי מושג איך קוראים(בפעם הראשונה שהגענו לשם לא בררנו על זה קודם סתם טיילנו שם וראינו את זה אז החלטנו לנסות...) לזה וזה עולה 30 לאדם-שווה כל שקל!!!

• הוסף לסימניות
אם מענין אתכם יש חדר בריחה נקי לחלוטין שהיינו מוצלח מאד, היינו קבוצת נשים קטנה
"החדר של סבתא"
יש אוטובוס עלינו עליו ליד רבי מאיר בעל הנס אחרי שהיינו בים, נסיעה של רבע שעה למושב צמוד לטבריה
נהננו מאד!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה רבה.

המבוך בטבריה, (The Maze) היא אטרקציה מפחידה לבני נוער בסגנון מנהרות הפחד שבמהלך הסיור בהם נתקלים באלמנטים מפתיעים ומפחידים.

הסיור במבוך מתקיים בחשיכה ואורך כעשר דקות בין שרשרת של מעברים ומפגש עם דמויות מפחידות.

הביקור במבוך מיועד לגילאי 8 עד 65:
ילדים ובני נוער מגיל 8-12 בליווי הורים.
מגיל 12 ומעלה – אפשרי ללא ליווי הורים.

במבוך בטבריה פועל קולנוע תלת מימד וניתן לחגוג ימי הולדת ומסיבות לבני נוער.

למידע נוסף:
054-4424714 | 054-7791282

• הוסף לסימניות
אם מענין אתכם יש חדר בריחה נקי שהיינו מוצלח מאד
החדר של סבתא
יש אוטובוס עלינו עליו ליד רבי מאיר בעל הנס אחרי שהיינו בים, נסיעה של רבע שעה למושב צמוד לטבריה
נהננו מאד!!
איזה קן מגיע לשם?
וכמה זמן הליכה ברגל מהתחנה?

• הוסף לסימניות
לא זוכרת איזה קו, אבל תתקשרו לטלפון שמופיע שם של המפעיל הבן אדם הסביר לנו, היה אוטובוס זמין הרבה פעמים ביום לא זוכרת את מספרו. מהתחנה אם אני זוכרת נכון הליכה של 3-5 דקות מקוה שאינני טועה תבדקו איתו.
היינו קבוצת נשים קטנה, המפעיל אדם עדין מאד לא הרגשנו אותו בכלל
ממליצה מאד!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא זוכרת איזה קו, אבל תתקשרו לטלפון שמופיע שם של המפעיל הבן אדם הסביר לנו, היה אוטובוס זמין הרבה פעמים ביום לא זוכרת את מספרו. מהתחנה אם אני זוכרת נכון הליכה של 3-5 דקות מקוה שאינני טועה תבדקו איתו.
היינו קבוצת נשים קטנה, המפעיל אדם עדין מאד לא הרגשנו אותו בכלל
ממליצה מאד!
המפעיל הבנתי ממך שהוא מדהים..
יש לך גם המלצה על החדר עצמו? לאיזה גיל זה מתאים? איך התוכן? אשמח אם תשתפי או שיש עוד מישהו שמכיר אשמח לשמוע, תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה