דרוש מידע אטרקציות לילדים

• הוסף לסימניות
משהוא יודע אולי אם יש בארץ כדור פורח שסגורים בשבת?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על מקום שייט לכל המשפחה בלי פריצות?

• הוסף לסימניות
אקוריום בירושלים , היינו עם משפחתינו , ילדים בגילאי 4,6 נהנו מאד (אבל זה טיול מסוג אחר , שלו ורגוע)
מאד ממחיש את "מה רבו מעשיך ד' "
כמדומני כניסה עולה 45 ש"ח וצריך להזמין מראש כרטיסים .
(כדאי לברר אם האתר שומר שבת)

• הוסף לסימניות
פתוח חופשי? יש הגבלות קורונה?
אני הייתי בפינת החי בבני ברק פתוח חופשי ללא תשלום וללא שום מגבלות קורונה. אף אחד לא עמד בכניסה ולא בדקו כלום.
הייתי ממש לפני בין הזמנים אז הגיוני שמאד השתנו דברים.

• הוסף לסימניות
אני הייתי בפינת החי בבני ברק פתוח חופשי ללא תשלום וללא שום מגבלות קורונה. אף אחד לא עמד בכניסה ולא בדקו כלום.
הייתי ממש לפני בין הזמנים אז הגיוני שמאד השתנו דברים.
מפחיד לא?

• הוסף לסימניות
jumpkids
בירושלים

• הוסף לסימניות
בפינת החי יש להזמין מקום יום קודם, וניתן לשהות שעה במקום.

• הוסף לסימניות
יש את פארק הכט שבחיפה
מתאים לילדים
ושייט בעכו

• הוסף לסימניות
תודה רבה
יש לכם יותר פרטים איפה ממוקם הפארק ים אשדוד?
והאם יש פריצות שם?
כמו שכתבו, זה סגור כרגע ובכלל לא ברור מהאתר של עיריית אשדוד (רק מסלול אופניים וסקייטבורד פתוחים - הגענו אתמול!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה