- הוסף לסימניות
מישהו יודע אם פארק מרום נוה פתוח עם מגבלות הקורונה?
פתוח חופשי? יש הגבלות קורונה?פארק החי בני ברק ללא תשלום
תודה רבהפארק ים אשדוד מהמם!! חוף ים למטה ושייט מתקנים מיוחדים!
כתבו באנשהו שזה סגורתודה רבה
יש לכם יותר פרטים איפה ממוקם הפארק ים אשדוד?
והאם יש פריצות שם?
אני הייתי בפינת החי בבני ברק פתוח חופשי ללא תשלום וללא שום מגבלות קורונה. אף אחד לא עמד בכניסה ולא בדקו כלום.פתוח חופשי? יש הגבלות קורונה?
מפחיד לא?אני הייתי בפינת החי בבני ברק פתוח חופשי ללא תשלום וללא שום מגבלות קורונה. אף אחד לא עמד בכניסה ולא בדקו כלום.
הייתי ממש לפני בין הזמנים אז הגיוני שמאד השתנו דברים.
למה מפחיד? צריך לפחד רק מה'.מפחיד לא?
למה מפחיד? צריך לפחד רק מה'.
איפה מזמינים?בפינת החי יש להזמין מקום יום קודם, וניתן לשהות שעה במקום.
כמו שכתבו, זה סגור כרגע ובכלל לא ברור מהאתר של עיריית אשדוד (רק מסלול אופניים וסקייטבורד פתוחים - הגענו אתמול!)תודה רבה
יש לכם יותר פרטים איפה ממוקם הפארק ים אשדוד?
והאם יש פריצות שם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים