דרוש מידע אטרקציות מענינות בטבריה ובאזור...

• הוסף לסימניות
אשמח למידע על אטרקציות מענינות בטבריה ובאזור....
משהו מומלץ....
תודה
וחשוב לי מאד שעל כל הטרקציה לצין את רמת הכשרות הרוחנית...
והאם זה מתאים למשפחות חרדיות ברמה....

תודה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש את הינדי פארק ממש כיף זה כל בנ"א על כמו חאסקה כזה מראה אינדיאני .
אקווה כיף על הכינרת ממש כיף! יש גם מסלולים בטבע מאד יפים שאפר ללכת עם הילדים - כמו המגרסה , נחל קיבווצים , זאכי....
כנסי לפה יש עוד הצעות מגוונות של פעילויות

• הוסף לסימניות
נחל קיבוצים מסלול יפה ומומלץ למי שיודע שחיה לפי מה שידוע לי
זאכי יש כמה קטעים במסלול עמוקים צריך לברר ניתן ללכת חלק ללא הקטעים העמוקים

• הוסף לסימניות
קישור לאטרקציות

א' - ו' משעה 8:00 עד שעה 20:00
בתיאום מראש בלבד של 24 שעות מראש בטלפון: 050-9693185
סגור בשבת
מידע ופרטים נוספים

תיאור הפעילות:
חוף רחצה מוכרז ומוזיקת רקע. לנוחיותכם, מתחם החוף כולל: פינות ישיבה, כיסאות חוף, מיטות שיזוף, ערסלים וריהוט חוף באווירה טרופית. התפאורה לבילוי שלכם, הכנרת והרי הגולן כשברקע, קול ציפורים, גלי הים ומוסיקה קצבית מתאימה.
בחוף מגוון פעילויות לבחירתכם:
סירות פונטון בנהיגה עצמית

סירה בנהיגה עצמית עם 12 מקומות ישיבה, כולל חיבור שמע, גגון ובר שתיה, ללא צורך ברשיון נהיגה.מתחם בילוי המתאים לימי הולדת, מסיבות רווקות או שייט ליילי רומנטי. המתחם המטופח סגור ופרטי, מוצלל עם מדשאות ומזנון פעיל.
השכרת קייקים וגלשני סאפ
מגוון סירות סקי, טורנדו, אופנועי - ים, קייאקים, בננות ואבובים מכל הסוגים.
חגורות הצלה בעלי תו תקן - אין צורך בידע בשחיה.
פעילות אטרקטיבית לזוגות, משפחות וקבוצות.
פליי-פיש בלעדי בארץ
דמיינו לעצמכם שאתם שטים בכנרת בסירה יוקרתית ומפוארת, רמת הגולן פרושה לפניכם, הרוח מלטפת את השיער, והאנרגיות המשגעות של ארץ ישראל עוטפות אתכם מכל כיוון. חלום עולמי מזמינה אתכם לנשום עמוק את הגליל עם חווית ספורט ימי עוצרת נשימה שמסתכלת לכנרת בכחול של העיניים.
חלום עולמי מפעילה ספורט ימי בכנרת מעל 25 שנים ובעלת ידע וניסיון יחודי.
אם אתם מחפשים אטרקציה ימית בכנרת, זה המקום!
הפלגות בסירת מירוץ-טורנדו - "שוטי שוטי ספינתי".
אטרקציה רומנטית? מסיבת רווקים? יום הולדת? פעילות משפחתית? חלום עולמי תיקח אתכם לחוויה של הפלגה בכנרת על הגלים.
על ההגה, סקיפר ומשיט וותיק ומיומן, משך ההפלגה משתנה ומתחיל מ-10 דקות ועד להפלגות ארוכות יותר.
כמו כן, תוכלו גם לטבול בכנרת ולהרגיש הכי קרוב למים שאפשר. מהירות ההפלגה משתנה בהתאם להרכב המשתתפים, לחובבי האקסטרים צפויה חוויה בלתי נשכחת. ניתן לארגן הפלגות לילות מרגשות ומפתיעות.
סירות לנהיגה עצמית
סירות מנוע המתאימות לחמישה משתתפים ללא צורך ברשיון נהיגה ובנסיון קודם.
הסירות מגיעות למהירות של עד 20 קמ"ש.
חווית נהיגה אקסטרימית בחופי הכנרת.
בננות ואבובים
הפעילות מתאימה לכל הגילאים, המהירות והאקסטרים נקבעים מראש וניתנים לשינוי במהלך ההפלגה ע"י סימנים מוגדרים שיאפשרו לכם הרוכבים לקבוע את קצב הגרירה כפי שתבחרו.
בננות ספורטיביות, אבובים בשלל גדלים וסוגים (אבוב שכיבה, אבוב רחיפה, "קרוסלה, "טייגר-שארק" ועוד.
סקי עם כבל
אוהבים סקי מים? רוצים להתנסות בפעם הראשונה? הכנרת היא המקום המושלם עבורכם. חלום עולמי מזמינה אתכם לסקי מים עם כבל בכנרת ברמות שונות. זוהי אטרקציה עם מים אשר מתאימה גם למתחילים חסרי ניסיון.
לסירות בחלום עולמי יש מנוע פנימי והן מסוג "מאסטר-כראפט" למבינים שבינכם.
אפשרות לגלישה על מגלשי סקי, ווקבורד ועוד.
אופנוע ים
הרכיבה על האופנוע בליווי נהג מקצועי שירכיב אותכם לנסיעה חוויתית אך בטוחה.
רכיבה על אופנוע ים בכנרת היא ללא ספק החוויה המשגעת והפראית ביותר. אתם מוזמנים לרכוב על אופנוע הים של חלום עולמי ולהרגיש כיצד רוח, מים ושמיים מתחברים לחוויה עוצמתית במיוחד.
מתכננים יום כיף וגיבוש לקבוצה של 15 איש ומעלה ?
אתם בדיוק, בדיוק במקום הנכון !!
חברת קופונופש מתמחה בבניית חבילות בילוי בכל הסגנונות ובכל רחבי הארץ.
לרשותכם מחלקת קבוצות מקצועית ומנוסה,
שתשמח להציע לכם יום כיף בהתאמה לצרכים הייחודים שלכם - ובמחיר אטרקטיבי מאוד.
| לרכישה טלפונית | קבוצות ולקוחות עסקיים
חלום עולמי ממוקמת למרגלות הארבל ומשקיפה על נופיה המדהימים של הכנרת ורמת הגולן במקום מוצעים לכם.
טיולי שטח - טרקטורונים,ג'יפים, רנג'רים וסוסים
טיולי ג'יפים - אפשרות למסלולים בכל אזור הצפון
למידע נוסף באתר

• הוסף לסימניות
אשמח למידע על אטרקציות מענינות בטבריה ובאזור....
משהו מומלץ....
תודה
אני נסעתי עם חברים שנה שעברה התחלנו עם מסלול יער שוויץ שזה מטבריה עילית ועד לים, קצת לפני ר' מאיר בעל הנס, אחרי זה עשינו אבובים (יש שם 2, אחד שומר שבת.....), אחרי זה הלכנו לחוף הנפרד, המשכנו לעבר אבוקייק וזה היה מדהים הטיול הזה

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לדעת ,
איך זה הולך באבו קייק יש ימים נפרדים לחרדים ???
ודרכי הגעה מטבריה לשם ...
כל שנה יש ימים מיוחדים לחרדים אבל אני נסעתי עם החברים שלי ביום שהיה גם וגם אבל חשוב לי להדגיש שהמסלול של הקייק הוא בן שעה לשעה וחצי וא"כ זה ממש לא בעיה כי לא פוגשים כמעט עוד אנשים בדרך, ומטבריה זה נסיעה של חצי שעה בערך

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לדעת ,
איך זה הולך באבו קייק יש ימים נפרדים לחרדים ???
ודרכי הגעה מטבריה לשם ...
יתכן ויש ימים מיוחדים נפרד בחופש
רכישת כרטיסים בהנחה
בהזמנה טלפונית 072-3281332
כרוך בדמי טיפול בכפוף לתקנון
רכישת
כרטיסים בהנחה
באתר און ליין

שעות פתיחה

א'-ה' 09:00-16:00
ו' 09:00-15:00
שבת ומועדי ישראל האתר סגור.
טלפון לבירורים: 072-3932137
מחירון

חברי מועדון קופונופש נהנים ממחירים, מוצרים וכרטיסים בהנחה ייחודית לאבוקייק - שייט קייקים בטבע
* כרוך בדמי טיפול בכפוף לתקנון
מידע ופרטים נוספים

תיאור הפעילות:
אבוקייק בפארק הירדן, ממוקם בצפון מזרח הכנרת ומומלץ כאטרקציה מרגשת לכל המשפחה!
בפארק הירדן מחכה לכם חוויה מלהיבה לכל המשפחה - שייט רגוע ובטוח בתוך הצמחייה והדלתא של נהר הירדן הנשפך לכנרת.
לרשותכם: קייקים, אבובים וסירות משפחתיות, המתאימים לגילאי 4 ומעלה.
במקום: מזנון כשר, מדשאות מוצלות ושולחנות פיקניק לעריכת פיקניקים בחורשה המוצלת. פינת בעלי כנף, מלתחות ומקלחות.
אז בואו לחוויה בלתי נשכחת לכל המשפחה!!
משך הפעילות:
כשעה ורבע
איך מגיעים?
שמורת פארק הירדן, צפונית לכנרת על כביש 888
ב- WAZE: אבוקייק
שתשמח להציע לכם יום כיף בהתאמה לצרכים הייחודים שלכם - ובמחיר אטרקטיבי מאוד

• הוסף לסימניות
יתכן ויש ימים מיוחדים נפרד בחופש
רכישת כרטיסים בהנחה
בהזמנה טלפונית 072-3281332
כרוך בדמי טיפול בכפוף לתקנון
רכישת
כרטיסים בהנחה
באתר און ליין

שעות פתיחה

א'-ה' 09:00-16:00
ו' 09:00-15:00
שבת ומועדי ישראל האתר סגור.
טלפון לבירורים: 072-3932137
מחירון

חברי מועדון קופונופש נהנים ממחירים, מוצרים וכרטיסים בהנחה ייחודית לאבוקייק - שייט קייקים בטבע
מידע ופרטים נוספים

תיאור הפעילות:
אבוקייק בפארק הירדן, ממוקם בצפון מזרח הכנרת ומומלץ כאטרקציה מרגשת לכל המשפחה!
בפארק הירדן מחכה לכם חוויה מלהיבה לכל המשפחה - שייט רגוע ובטוח בתוך הצמחייה והדלתא של נהר הירדן הנשפך לכנרת.
לרשותכם: קייקים, אבובים וסירות משפחתיות, המתאימים לגילאי 4 ומעלה.
במקום: מזנון כשר, מדשאות מוצלות ושולחנות פיקניק לעריכת פיקניקים בחורשה המוצלת. פינת בעלי כנף, מלתחות ומקלחות.
אז בואו לחוויה בלתי נשכחת לכל המשפחה!!
משך הפעילות:
כשעה ורבע
איך מגיעים?
שמורת פארק הירדן, צפונית לכנרת על כביש 888
ב- WAZE: אבוקייק
שתשמח להציע לכם יום כיף בהתאמה לצרכים הייחודים שלכם - ובמחיר אטרקטיבי מאוד
איזה בן אדם מסודר, הכל יוצא מפורט ומדוקדק
אני מקווה שגם הבניות שלך יוצא הכל מפורט........

• הוסף לסימניות
יש גם מקום נוסף
רפטינג נהר הירדן
גדות, 072-2570209
ראשון-שישי 9.30-13.30
מחירון

חברי מועדון קופונופש נהנים ממחירים, מוצרים וכרטיסים בהנחה ייחודית לרפטינג נהר הירדן
מידע ופרטים נוספים

תיאור הפעילות:
אתר "רפטינג נהר הירדן" הוא המקום המושלם ליום חוויתי של פעילות רטובה לכל המשפחה ולקבוצות.​
שייט כייפי לכל המשפחה - במסלול השקט של 4.5 ק"מ בנהר הירדן, בסירות גומי או בקיאקים זוגיים. לאורך המסלול צמחיית נחלים עשירה ועצים, מעבר תחת גשר בנות יעקב ומסתיים בעיקול מרגש ומפתיע עם סיפור מרתק של מצודה צלבנית מסתורית.
* מותנה בתנאי הנהר ומזג האוויר.
* מגיל 5 ומעלה (בליווי מבוגר מעל גיל 18)
* פעיל בתיאום מראש
.
נהנים ומצלמים!!! ברפטינג נהר הירדן עמדות לצילום עצמי. כיצד זה עובד: מזמינים מצלמה מוצמדת לקסדה אשר מתעדת את כל הפעילויות של הקבוצה שלכם במשך כשעתיים. המצלמות הינן מסוג nilox
עוד ברפטינג נהר הירדן:
אומגה לירדן - בגובה 15 מטרים ובאורך 70 מטרים- חוויה בלתי נשכחת.
קיר טיפוס בגובה 12 מטרים בשני מסלולי טיפוס בדרגות קושי שונות.
משחק באבלס - האטרקציה המושלמת
משחק הבאבל יכול להתנהל בין 4 ל- 16 שחקנים בכל משחק. הכדורים עשויים מפלסטיק קשיח וממולאים באוויר.
השילוב הזה מספק הגנה מושלמת לשחקנים בכל מצב במשחק ומאפשר לשחקנים להיתקל אחד בשני בעוצמה בלי סכנה.
הפעילות מושלמת למי שמחפש אטרקציה מגניבה וכיפית שגם ניתן להוציא בה הרבה אנרגיות ואגרסיות. המשחק מתנהל
כמשחק כדורגל.
מתאים לגילאים 10 עד 120.
הג'יירוסקופ האנושי
מתקן המסתובב 360 מעלות לכל הכיוונים וגורם לתחושת שכרון חושים ובלבול- אטרקציה מטורפת.
קליעה למטרה בחץ וקשת
טרקטורונים לילדים
טיול טרקטורונים לילדים מגיל 4-12 כולל ציוד מגן- כרבע שעה לילד.
ירי למטרות ברובי פיינטבול
מתקן מתנפח עם כדורים מרחפים. צריך לפגוע בכמה שיותר כדורים- מגיל 4 ומעלה.
טיולי שטח: טיולי RZR ברפטינג נהר הירדן.
משחק מלחמה פיינטבול: פיינטבול נהר הירדן.
משך הפעילות:
משעה ורבע עד מספר שעות
מתאים לגילאים:
שייט: מגיל 5
משחק באבלס: מגיל 10
איך מגיעים?
ב- WAZE: רפטינג נהר הירדן
| לרכישה טלפונית

• הוסף לסימניות
חברי מועדון קופונופש נהנים ממחירים,
אני שנה שעברה שילמתי דרך הקופון שהזמנתי על המקום (כדי לא לקחת סיכון אם זה מלא או משהו משתבש..) וזה יצא לי כמעט חצי מחיר ממה שאחרים שילמו

• הוסף לסימניות
יש גם מקום נוסף
רפטינג נהר הירדן
גדות, 072-2570209
ראשון-שישי 9.30-13.30
מחירון

חברי מועדון קופונופש נהנים ממחירים, מוצרים וכרטיסים בהנחה ייחודית לרפטינג נהר הירדן
מידע ופרטים נוספים

תיאור הפעילות:
אתר "רפטינג נהר הירדן" הוא המקום המושלם ליום חוויתי של פעילות רטובה לכל המשפחה ולקבוצות.​
שייט כייפי לכל המשפחה - במסלול השקט של 4.5 ק"מ בנהר הירדן, בסירות גומי או בקיאקים זוגיים. לאורך המסלול צמחיית נחלים עשירה ועצים, מעבר תחת גשר בנות יעקב ומסתיים בעיקול מרגש ומפתיע עם סיפור מרתק של מצודה צלבנית מסתורית.
* מותנה בתנאי הנהר ומזג האוויר.
* מגיל 5 ומעלה (בליווי מבוגר מעל גיל 18)
* פעיל בתיאום מראש
.
נהנים ומצלמים!!! ברפטינג נהר הירדן עמדות לצילום עצמי. כיצד זה עובד: מזמינים מצלמה מוצמדת לקסדה אשר מתעדת את כל הפעילויות של הקבוצה שלכם במשך כשעתיים. המצלמות הינן מסוג nilox
עוד ברפטינג נהר הירדן:
אומגה לירדן - בגובה 15 מטרים ובאורך 70 מטרים- חוויה בלתי נשכחת.
קיר טיפוס בגובה 12 מטרים בשני מסלולי טיפוס בדרגות קושי שונות.
משחק באבלס - האטרקציה המושלמת
משחק הבאבל יכול להתנהל בין 4 ל- 16 שחקנים בכל משחק. הכדורים עשויים מפלסטיק קשיח וממולאים באוויר.
השילוב הזה מספק הגנה מושלמת לשחקנים בכל מצב במשחק ומאפשר לשחקנים להיתקל אחד בשני בעוצמה בלי סכנה.
הפעילות מושלמת למי שמחפש אטרקציה מגניבה וכיפית שגם ניתן להוציא בה הרבה אנרגיות ואגרסיות. המשחק מתנהל
כמשחק כדורגל.
מתאים לגילאים 10 עד 120.
הג'יירוסקופ האנושי
מתקן המסתובב 360 מעלות לכל הכיוונים וגורם לתחושת שכרון חושים ובלבול- אטרקציה מטורפת.
קליעה למטרה בחץ וקשת
טרקטורונים לילדים
טיול טרקטורונים לילדים מגיל 4-12 כולל ציוד מגן- כרבע שעה לילד.
ירי למטרות ברובי פיינטבול
מתקן מתנפח עם כדורים מרחפים. צריך לפגוע בכמה שיותר כדורים- מגיל 4 ומעלה.
טיולי שטח: טיולי RZR ברפטינג נהר הירדן.
משחק מלחמה פיינטבול: פיינטבול נהר הירדן.
משך הפעילות:
משעה ורבע עד מספר שעות
מתאים לגילאים:
שייט: מגיל 5
משחק באבלס: מגיל 10
איך מגיעים?
ב- WAZE: רפטינג נהר הירדן
| לרכישה טלפונית
שנה שעברה הייתי בשני המקומות לדעתי בנהר הירדן יותר נחמד
1 - משום שה יותר רחב וזה גורם שלא נתקעים באילנות וכד' במשך הדרך
2 - יש שם בהמשך זרם יותר חזק שזה ממש מוסיף בכיף
אבל צריך לקחת בחשבון שזה יותר רחוק מטבריה ולגבי המחיר נראה לי שאין הבדל גדול ביניהם

• הוסף לסימניות
כמובן בתוספת שמינה.....

• הוסף לסימניות
במקומות כאלה יש בעיות של צניעות
אם אין ימים נפרדים זה בעיה
ולגבי אבו קיק ממה שזכור לי זה כל הקטע של הכייף שניתקעים באילנות זה חלק מהחוויה לא?;)
אם אתם אוהבים לרדת מהקיאקים (כמובן שזה מצידם אסור) אז באילנות כיף, אבל אני ממש לא אהבתי כי זה פשוט טיפה מעצבן
ולקטע של הצניעות תלוי מי נוסע (קטנים או מבוגרים), כי זה קטעים ממש פה ושם, ובהחלט מומלץ ללכת בימים של החרדים
אני רוצה לציין שממש התביישתי אבל מי שעשה שם את בחילול ה' היה בחורי ישיבה (שאני לא יפרט מי אלו..) שהם ממש השפריצו על קיקאים אחרים בזמן שישבו שם אנשים חרדים עם חליפות (היה אחד שהיה לו את הדף של הרשיון - הוא היה עדין לפני הכרטיס.., וגם לו השפריצו והדף הזה התרטב לגמרי וזה ממש קרע אותי...) אז אני מצטער אבל לפעמים עדיף לנסוע במעורב......... חוץ ממה שהם פשוט קרעו את הקייק והוציאו את כל האויר שבו וכו'

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אתם אוהבים לרדת מהקיאקים (כמובן שזה מצידם אסור) אז באילנות כיף, אבל אני ממש לא אהבתי כי זה פשוט טיפה מעצבן
ולקטע של הצניעות תלוי מי נוסע (קטנים או מבוגרים), כי זה קטעים ממש פה ושם, ובהחלט מומלץ ללכת בימים של החרדים
אני רוצה לציין שממש התביישתי אבל מי שעשה שם את בחילול ה' היה בחורי ישיבה (שאני לא יפרט מי אלו..) שהם ממש השפריצו על קיקאים אחרים בזמן שישבו שם אנשים חרדים עם חליפות (היה אחד שהיה לו את הדף של הרשיון - הוא היה עדין לפני הכרטיס.., וגם לו השפריצו והדף הזה התרטב לגמרי וזה ממש קרע אותי...) אז אני מצטער אבל לפעמים עדיף לנסוע במעורב......... חוץ ממה שהם פשוט קרעו את הקייק והוציאו את כל האויר שבו וכו'
שום דבר לא משתווה ללטמאות את העיניים במראות אסורות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה