כללי איאיייי אינדיזין... :(

• פותח הנושא 102
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ מעוצב של קופון מתנה
ויש לי קובץ אקסל של 120 שמות

בניתי דף מאסטר לקופון + תיבת טקסט
איך אני מעיפה כל שם לקופון?
ז"א שיהיה לי סופו של דבר 120 קופנים עם שמות שונים?
הבו רעיונות...

• הוסף לסימניות
או מיזוג דואר
או שרשור בתיבות טקסט קטנות שבכל תיבה שורה אחת

• הוסף לסימניות
איך עושים שירשור רק לשורה אחת???

• הוסף לסימניות
עושים גודל שמספיק לשורה אחת ומשרשרים לראשון. ממילא זה יעבור לשאר התיבות כי אין מקום ליותר משורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1528776:
עושים גודל שמספיק לשורה אחת ומשרשרים לראשון. ממילא זה יעבור לשאר התיבות כי אין מקום ליותר משורה.

אפשרות נוספת:
סגנון פסקה שמתחיל בעמוד חדש

• הוסף לסימניות
תודה לכם... בזכותכם הקופונים כבר אצל הלקוח :)

• הוסף לסימניות
מגדירה סגנון, ובתוך keep options של הסגנון יש לך start paragraph ואת בוחרת on next page

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
משרשר רק צד שמאלי

• הוסף לסימניות
מה ז"א? אולי יש לך תיבה רק בשמאל, או שלא קישרת את ימין ושמאל אחת לשניה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1528832:
מה ז"א? אולי יש לך תיבה רק בשמאל, או שלא קישרת את ימין ושמאל אחת לשניה?

אכן, שכחתי לקשר את התיבות במאסטר...
ככה זה כשעייפים...
תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה