קורונה איבוד חוש הריח מהווה תסמין? הרופא אומר שלא!!!

• הוסף לסימניות
לא היה לי ריח וגם חשתי מעט חולשה
התקשרתי ל3 רופאים! ומשום מה כולם מתעקשים שאין לזה קשר עם קורונה ואפשר להסתובב כרגיל כל זמן שאין חום או קשיי נשימה או שיעול!
על בדיקה אין כלל מה לדבר - הם לא נותנים
כך אני עושה באמת
מענין לשמוע את חוו"ד

• הוסף לסימניות
זה לא נקרא תסמין אבל אם יש לך עוד משהו חוץ מזה אז מתייחסים לזה יותר ברצינות.
את יכולה לומר שהיית ליד חולה קורונה או כל דבר אחר
דבר נוסף, אני מכירה מישהי שהייתה ליד חולה קורונה ואח"כ היא הייתה בבידוד וגם לא היה לה טעם וריח ובשבת שעברה היה לה חום והיא יצאה שלילית!!!!

• הוסף לסימניות
זה לא נקרא תסמין אבל אם יש לך עוד משהו חוץ מזה אז מתייחסים לזה יותר ברצינות.
את יכולה לומר שהיית ליד חולה קורונה או כל דבר אחר
דבר נוסף, אני מכירה מישהי שהייתה ליד חולה קורונה ואח"כ היא הייתה בבידוד וגם לא היה לה טעם וריח ובשבת שעברה היה לה חום והיא יצאה שלילית!!!!
בתחשב ב'אמינות הגבוהה' של בדיקות הקורונה נראה לי שיש לזה הסבר די פשוט...
שמעתי מהמוווון אנשים על אובדן חוש טעם וריח. וזה קשור. למעלה משישים אחוז שהיה להם את הנגיף הנ"ל, חוו גם את התסמינים הללו.
ולענייננו: האם חוש הטעם עובד כרגיל?
אם בכל אופן רוצים לעשות בדיקה... זה פשוט
מתלוננים שלא מרגישים טוב, ומייד ירוצו לתת לך תור...

• הוסף לסימניות
סליחה על התגובה החריפה:
הרופא אמר, הרופא לא אמר.
הממסד הרפואי הולך לפי הכללים המרובעים שלו ולא מוכן לשמוע על משהו שה"ממסד" לא אישר "חקר מדעי" וכו'
גם אם אלפי ומאות אלפי אנשים אומרים כך ימשיכו לעצום עיניים ולהמשיך להחזיק את הראש בחול חזק חזק.
גם עם זה מאוד מעייף לעשות כך הרבה הרבה שנים. [ע"ע משחות על כוויות וכו']

ובפרט על הקורונה שהוא נמצא רק מספר חודשים בעולם. אין להם יותר ניסיון מאיתנו, על כך. ואולי אף פחות.....
וכן.... ידוע לנו שאובדן חוש הטעם\ריח הוא "התסמין" ו....אפילו תשובה שלילית לא יכול לשלול הקרונה במקרה זה ...וד"ל

• הוסף לסימניות
בשביל הרוגע הנפשי, אולי תלך על בדיקת קורונה פרטית שמוכרים במאה שקל, בשביל להיות רגוע בענין,

• הוסף לסימניות
בשביל הרוגע הנפשי, אולי תלך על בדיקת קורונה פרטית שמוכרים במאה שקל, בשביל להיות רגוע בענין,
לא מאה כי אם מאה ושבעים....
וקצת חבל על הכסף...

• הוסף לסימניות
לא יודעת באיזה יקום חיים הרופאים
כשאין חוש טעם וריח(מה מצב חוש הטעם?) לא צריך בדיקה כדי לדעת שיש קורונה.

הרבה יותר הגיוני לתת לכם בדיקה מאשר למחזור של ארבע מאות בנות שלא יודעות איך קוראים לחולת הקורונה מאחת הכתות המקבילות.
מבחינת אחריות ציבורית צריך או להיבדק(מה הבעיה לדווח על חשיפה /קושי בנשימה וכו') או להתנהג כמו מאומת

• הוסף לסימניות
התקשרתי ל3 רופאים! ומשום מה כולם מתעקשים שאין לזה קשר עם קורונה ואפשר להסתובב כרגיל כל זמן שאין חום או קשיי נשימה או שיעול!
כך אני עושה באמת
מענין לשמוע את חוו"ד
היית הולך לרופא שלנו? היית נלקח עם מטוס לבית חולים...
היה חי חבר שהתחנן ל 2 רופאים לקבל בדיקה עקב שיעולים קשים במשך שבוע ולא נתנו לו. סיפרתי לרופא שלי את זה הוא אמר לי הרופאים האלה לא נורמאלים . המילה עדינה אני אומר

• הוסף לסימניות
באשכול אחר נכתב ש-70% מבעלי תסמין זה יוצאים חיוביים בבדיקות ואם נוסיף את העובדה שחלק מהחיוביים יוצאים שליליים, יוצא שתסמין זה הוא בכמעט ודאות מוחלטת מעיד על קורונה.

• הוסף לסימניות
כך אני עושה באמת
מענין לשמוע את חוו"ד
הרופאים אבדו את את זה לגמרי.....
גם להם נאבד תסמין של רופא והם קוראים לעצמם רופאים......

• הוסף לסימניות
דווקא הרופא של הבן שלי כשביקשתי עבורו בדיקת קורונה
ברר אם איבד את חוש הטעם והריח...
ולא ענין אותו שהיה במגע עם חולה מאומת...

• הוסף לסימניות
כשאבא שלי איבד את חוש הריח לפני כ25 שנה (מנפילה) אמרו לו שעד גיל 70 כ80 אחוז מגברים ו30 אחוז מנשים מאבדים את חוש הריח כמעט לגמרי

ולא מקורונה

לא שזה אומר שמה שיש לכם זה לא קורונה

אבל יש דבר כזה

• הוסף לסימניות
לי היה קרונה - לא אבחנו אותי כי לא רצו לא חזר לי הטעם לקפאין קולה וכדו'

• הוסף לסימניות
היית הולך לרופא שלנו? היית נלקח עם מטוס לבית חולים...
היה חי חבר שהתחנן ל 2 רופאים לקבל בדיקה עקב שיעולים קשים במשך שבוע ולא נתנו לו. סיפרתי לרופא שלי את זה הוא אמר לי הרופאים האלה לא נורמאלים . המילה עדינה אני אומר
זה תלוי קופות חולים

• הוסף לסימניות
תסמין זה לא, קורונה זה כן.
מתי איבדתם חוש ריח ב20 שנה האחרונות?
רפו"ש
מכירה אשה שאיבדה חוש טעם וריח ולקח כמה חודשים עד שחזר.
זה היה לפני כ13 שנה. (זה היה מצינון כבד/שפעת)

אבל אין ספק שזה נדיר, וסביר מאד להניח שכרגע זה קורונה.

• הוסף לסימניות
לא יודעת באיזה יקום חיים הרופאים
כשאין חוש טעם וריח(מה מצב חוש הטעם?) לא צריך בדיקה כדי לדעת שיש קורונה.

הרבה יותר הגיוני לתת לכם בדיקה מאשר למחזור של ארבע מאות בנות שלא יודעות איך קוראים לחולת הקורונה מאחת הכתות המקבילות.
מבחינת אחריות ציבורית צריך או להיבדק(מה הבעיה לדווח על חשיפה /קושי בנשימה וכו') או להתנהג כמו מאומת
לגמרי.
חברתי ואחיה איבדו מפסח את חוש הריח, לאחיה חזר, לה לא.
לפני שבוע הם עשו בדיקות סרלוגיה, הוא עם נוגדנים, היא בלי...
הזוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה