קורונה איבוד חוש הריח מהווה תסמין? הרופא אומר שלא!!!

• הוסף לסימניות
הייתי בבידוד בלי שום תסמינים ונתנו לי בדיקה תוך שניה אני לא מבינה על מה אתם מדברים.

• הוסף לסימניות
הייתי בבידוד בלי שום תסמינים ונתנו לי בדיקה תוך שניה אני לא מבינה על מה אתם מדברים.
לפי הסיפור @משה בר לא בבידוד......
מה הבעיה לומר לרופא שיש לך גם שיעולים וגם אין חוש טעם וריח וגם קצת חום, אה וגם הייתי ליד חולה מאומת.
עם נבר תתברר ועם עיקש תתפתל.
אולי באמת תוסיף עוד כמה תסמינים ליתר בטחון...
הא, ואל תשכח חלילה לעדכן אותנו בתוצאות.

• הוסף לסימניות
חפשו כאן בפרוג יש אשכולות של איבוד ריח הרבה לפני הקורונה.

• הוסף לסימניות
כשאבא שלי איבד את חוש הריח לפני כ25 שנה (מנפילה) אמרו לו שעד גיל 70 כ80 אחוז מגברים ו30 אחוז מנשים מאבדים את חוש הריח כמעט לגמרי
תתרנות היא אחד התסמינים המקדימים לאלצהיימר, ה"י.
אבל כאן מדובר על צעירים...

• הוסף לסימניות
לכל השואלים חוש הטעם עובד מצויין
רק הריח נחלש - וכבר חוזר לפעילות מליאה

ואם 3 רופאים אומרים שאפשר להסתובב כרגיל לדעתי אין צורך לשקר בכדי להשיג בדיקה...
אם על דעתם אפשר לאכול ביום כיפור - אפשר גם להסתובב על סמך דעתם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה