מידע שימושי איבוד ריח - תסמין ראשון או אקורד סיום?

• הוסף לסימניות
נחשפתי למאומת לפני יותר משבוע . כל הבדיקות הביתיות וה PCR הראו על תוצאה שלילית , כולל האחרונה, פחות מ24 שעות לפני ראש השנה.
תכלס, ראש השנה, היום השני , על הבקר, איבוד ריח טוטלי. בדיקה ביתית בערב הראתה לראשונה שאכן כן, קורונה....
הענין הוא שבכל השבוע שיצאתי שלילית הרגשתי משופעת קל - בינוני ודווקא עכשיו מרגישה יותר טוב.

איבוד ריח זה תסמין ראשון? כי בלעדיו לא הייתי חושבת לבדוק..

• הוסף לסימניות
קורונה לא חייבת להופיע מייד. שמעתי על משפחה ברוכת ילדים שהילדים נדבקו בשרשרת, שתיים - שלוש בכל פעם, חלק מהילדים היו כמה שבועות בבידוד.

• הוסף לסימניות
נחשפתי למאומת לפני יותר משבוע . כל הבדיקות הביתיות וה PCR הראו על תוצאה שלילית , כולל האחרונה, פחות מ24 שעות לפני ראש השנה.
תכלס, ראש השנה, היום השני , על הבקר, איבוד ריח טוטלי. בדיקה ביתית בערב הראתה לראשונה שאכן כן, קורונה....
הענין הוא שבכל השבוע שיצאתי שלילית הרגשתי משופעת קל - בינוני ודווקא עכשיו מרגישה יותר טוב.

איבוד ריח זה תסמין ראשון? כי בלעדיו לא הייתי חושבת לבדוק..
יש כאלה שאצלם זה תסמין ראשון, ויש כאלה שבשלבי ההמשך של המחלה זה מופיע.
לא שמעתי אף אחד שאצלו זה הופיע בסיום.

• הוסף לסימניות
יש אנשים שהיו חיוביים ורק אח"כ איבדו ריח, ויש אנשים שרק בעקבות איבוד הריח גילו שהם חיוביים.

• הוסף לסימניות
מאד אינדבדואלי
אצלי בזמנו איבוד ריח הגיע אחרי לילה של חום גבוה, יחסית זה היה תחילת הקורונה- כלומר יום חמישי שלילית, מוצאי שבת חום, יום ראשון אין ריח. חיובית. אז זה היה התסמין שאיתו פתחתי את הקורונה.
אצל בעלי זה הגיע ממש לקראת הסוף... אחרי שכבר כמה ימים לא היה לו טעם.
הקורונה ממש לא עובדת לפי הספר... כך שזה לא אומר הרבה.

• הוסף לסימניות
גיסתי היתה שלילית בשלושה בדיקות ואיבדה ריח אז אמרו לה שיתכן והיא כבר אחרי ולכן יצאה שלילית ורק עכשיו איבדה את הריח

• הוסף לסימניות
בעלי הרגיש מצוין ופתאום בלי התראה מוקדמת הוא לא הריח
עשה שתי בדיקות קורונה יצא שלילי
מה שכן שבוע לפני הוא עשה בדיקה סרולוגי והבדיקה יצאה לא טוב אמרו לו לבוא לעשות שוב,
ואז הוא הלך אחרי איבוד הריל והתשובות השליליות לקורונה
ויצא לו נוגדנים ברמה מאוד גבוהה
מה שאומר שהיה לו קורונה בלי שהרגיש ורק כשנגמר איבד את חוש הריח

• הוסף לסימניות
אצלי הופיע מהיום השלישי בערך

מאחלת לך שיחזור לך מהר
סגולת גרבי הבצל-לי אישית לא הועילה

• הוסף לסימניות
איך עובדת הסגולה?
ישנים לילה שלם בגרביים שמכניסים בתוכן פרוסות של בצל לאורך כף הרגל
(ממליצה לא להתעורר בלילה לשירותים, אין דרך להגיע לשם ללא זחילה, או שבמיץ בצל חשקה נפשכם)
אח"כ היה החמרה במצב התסמינים או לא?
אהממ, אצלי בטח וכן, הייתי על סף פינוי למחלקת קורונה
כלומר בלילה האחרון לבידודי (האחות והרופאה שטיפלו בי בנושא הכריחו אותי לתת כתובת למשלוח נט"ן וכשסרבתי ביקשו לדבר עם בעלי :))
נשארתי ערה כל הלילה מרוב לחץ, למחרת שוחררתי ורצתי לרופא ששלח אותי לבדיקות א.ק.ג וכל תחום הלב
ב"ה הכל תקין

• הוסף לסימניות
איבוד חוש ריח מגיע בדרך כלל באמצע.
אבל אין בזה כללים כידוע...קורונה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה