דרוש מידע איבערן קעניגרייך

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מועדים לשמחה לכולם!

האם יש כאן מישהו שנרשם להצגה ומצליח להתחבר?
כשאני נכנסת לעמוד קופץ לי ריבוע אפור עם המילים 'vimeo.com סגר את החיבור באופן בלתי צפוי'.

• הוסף לסימניות
גם לנו זה היה, החלטנו שזה בגלל החסימה שיש לנו אז התחברנו דרך אינטרנט פתוח וזה הסתדר

• הוסף לסימניות
אוקיי תודה, באמת שלחתי בקשה לחסימה,
רציתי רק לוודא שזה לא משהו באתר או בגלל שניסינו לבדוק מוקדם מידי.

• הוסף לסימניות
איזה חסימה יש לכם?, אתרוג?
כי עכשיו זה כן נפתח לי, אולי בגלל שמישהו ביקש

• הוסף לסימניות
נטפרי זה נפתח???????

• הוסף לסימניות
אני באתרוג קהילות

• הוסף לסימניות
מה עושים שילמתי, ויש לי נטפרי איך אוכל לצפות? האם יהיה אפשרות לקבל את הכסף בחזרה?

• הוסף לסימניות
מישהו הצליח להתחבר לאיבערן קעניגרייך בנטפרי?
יש לי נטפרי, איך תהיה לי אפשרות לראות?

• הוסף לסימניות
מישהו הצליח להתחבר לאיבערן קעניגרייך בנטפרי?
יש לי נטפרי, איך תהיה לי אפשרות לראות?
חברה שלי בנטפרי הם שלחו לה לינק נוסף שגם היה חסום,
אחרי זה הם אמרו שאין להם יכולת לפתוח זו הוראה מגבוה.

• הוסף לסימניות
למה אי אפשר לפתוח, ואחרי החג לחסום שוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה