איגוד עורכות הוידאו

• הוסף לסימניות
יש פה מישהי שהצטרפה
ותוכל לשתף אותנו בתוצאות?

תודה מראש...

• הוסף לסימניות
אף אחת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;1231315:
היה ע"כ אשכול בעבר, אם שמת לב
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=152548

שמתי לב, ולכן גם פתחתי את האשכול, כי מעניין אותי אם מישהי ניסתה
היוזמה באמת מבורכת, אבל--- המחיר קצת מוגזם, אם לא מתחייבים לתמורה כלשהי

גם דיברתי עם נציגה של האיגוד שאמרה לי שיש המון פניות מלקוחות והמון עורכות שכבר הצטרפו
אז.....איפה כולן? קצת מוזר שבינתיים אף אחת מהפורום לא הגיבה בעניין. (או שסתם אין היענות:rolleyes:)

• הוסף לסימניות
יש 2 גולשים בפורום:(
אולי זאת הסיבה

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת ולדעתי אם היתה משהי מצטרפת היא היתה משתפת.
גם אם אין מידי תנועה באתר יש מספיק גולשות עורכות שמסתובבות בפרוג וכשמתחיל להתעורר הן גם קמות מתרדמת החורף.

• הוסף לסימניות
לדבר כזה נראה לי שעדיף שהם יקחו אחוזים
ולא תשלום מראש על כל השנה

לא?

• הוסף לסימניות
עדיין אין לנו אף אחת שנרשמה?

• הוסף לסימניות
גם אותי מעניין..
[אגב, עיינתי בשרשור הקודם ולא ראיתי שמקימת האיגוד הגיבה למי שבירר כמה עולות
התאגדויות מקצועיות אחרות.

• הוסף לסימניות
בדיוק היום שמעתי על תלמידה שלי שנרשמה, והיא מאד נהנית, הם התחיבו לה לעבודה רצינית אחת לחודש לפחות, והם עומדים בהתחיבות, ומביאים לה עבודות מעולות.

• הוסף לסימניות
רשמת שאת מצטרפת בעצמך, לא?

• הוסף לסימניות
תכננתי להצטרף, אבל, לא הצטרפתי, פשוט, מעומס עבודה....

• הוסף לסימניות
נשמע יותר מדי מוגזם, ה10 הראשונות יקבלו עבודות כי אין להן עדיין מספיק מתחרות מעבר לזה זה יהפוך למעין ספר טלפונים, וזה יאבד את כל האלמנט, אם הם היו מגבילים את הפרוייקט לעד נגיד 10/15 עורכות שיעברו מבחנים מחמירים של רמה הייתי מסתכל על זה יותר ברצינות, אם היה להן רמת סינון גבוהה ממש אז גם 30/40 עורכות, אבל כשאין מכסה, זה הופך להיות שוק רק במקום שוק חופשי כמו עכשיו זה שוק עם סוג של פרוטקשיין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה