דרוש מידע איגלו שגם אמהות אוהבות או מי רוצה להיות מליונר #2

• הוסף לסימניות
ההצעה לסטארטאפ של המרת החותמת האדומה שעל הביצים לצבע אחר, שדנו עליה פה עדיין ממתינה ליזם.
בינתיים אני מעלה הצעה חדשה.

איגלו שגם אמהות אוהבות

מצב נתון:
- האגלואים הקרים והמתוקים משמשים כחבל הצלה בימי הקיץ החמים.
- הם זמינים וזולים.

בעיה:
- הסוכר הרב שהם מכילים גורם למרעין בישין, עיין ערך תולעים ועוד
- יש להם נטיה לטפטף ולסמן עקבות המובילות בקלות למקום הפשע ומזמינות נמלים.

פתרון:
לייצר ולשווק איגלואים לא ממותקים, כדוגמת האיגלואים המשווקים לשתית שיעורים בצום, אבל באריזות ידידותיות לילדים. (סוג של קוביות קרח בתוך שקיות נילון, כך שהעלות יכולה להיות מינימאלית ביותר.)
או
לייצר ולשווק איגלואים ממותקים בצורה טבעית, אבל באופן שעדיין יאפשר מחיר שווה לכל נפש.

• הוסף לסימניות
אפשרי מים בטעמים, או מים לבד. טפטופים, בד"כ הטפטופים נעשים לאחר שסיימו עד הפח.
על הדרך ליצר שקיות חלב כמו שקיות שוקו. הילדים שלי אוהבים לשתות חלב לבד ולא חייבים את התוספת הממותקת והמלכלכת. (יכול גם להיות מוצלח כשרוצים לקנות בעבודה חלב לקפה ואין מקרר או שלא בא לשמור עליו)

• הוסף לסימניות
על הדרך ליצר שקיות חלב כמו שקיות שוקו. הילדים שלי אוהבים לשתות חלב לבד ולא חייבים את התוספת הממותקת והמלכלכת. (יכול גם להיות מוצלח כשרוצים לקנות בעבודה חלב לקפה ואין מקרר או שלא בא לשמור עליו)
מצטרפת לבקשה.
זו גם אחת התעלומות השיווקיות שלי, למה לא מיצרים שקית חלב אישית.
אנחנו בטח לא הראשונות שחשבנו על זה.

• הוסף לסימניות
אפשרי מים בטעמים,
בכוס מים בטעמים יש 4 כפיות סוכר !
ליצר שקיות חלב כמו שקיות שוקו.
זה גאוןןן
אפילו בקבוק של חצי ליטר אין זה מעצבן!
סוג של קוביות קרח בתוך שקיות נילון,
אין מצב שזה נמכר ילדים הם לא עם טיפש ...

• הוסף לסימניות
בפורים קיבלתי שני משלוחי מנות שהכילו שקיות חלב אישיות (כמו שוקו) ועוד מוצרי חלב קטנים ואישיים.
אין לי מושג איפה קנו (זה היה של טרה)
נראה לי זה ייצור מיוחד לפורים, כמו שעושים ייצור מיוחד של מוצרי חלב לשבועות.

• הוסף לסימניות
ראיתי בשערי רווחה איגלואים שעל האריזה יש סימון של "איל".

שימו לב שהסימן של אייל לא מעיד שהאיגלו בריא, יכול להיות שבמקום סוכר שמו ממתיק מלאכותי שהוא הרבה יותר גרוע.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לבקשה.
זו גם אחת התעלומות השיווקיות שלי, למה לא מיצרים שקית חלב אישית.
אנחנו בטח לא הראשונות שחשבנו על זה.
לדעתי, כיוון שאנחנו חייבות חלב, החברות מעדיפות שנקנה ליטר, זה יותר ריווחי בשבילן, או למי שלא יכולה, אז שקית שוקו, או בקבוק קפה.
למכור חלב, במחיר חלב, בשקית קטנה, פשוט לא שווה להם, אלא א"כ רק חברה אחת תייצר את זה, והרי ברור שברגע שחברה אחת תעשה את זה, כולם יעשו את זה.

• הוסף לסימניות
פעם פעם פעם. היוו שקיות כאלו.
אני - הקשישה, זוכרת

• הוסף לסימניות
בפורים קיבלתי שני משלוחי מנות שהכילו שקיות חלב אישיות (כמו שוקו) ועוד מוצרי חלב קטנים ואישיים.
אין לי מושג איפה קנו (זה היה של טרה)
יש גם של תנובה, לא מוכרים בחנויות אבל אפשר להזמין, יש אזה מכולת בתוך ישיבה שמוכרת את זה + צלחת קורנפלקס...
הסוכר הרב שהם מכילים גורם למרעין בישין, עיין ערך תולעים ועוד
אני קונה איגלו בלי סוכר.

• הוסף לסימניות
מאיפה שאבת את המידע הזה? בכוס מים בטעמים יש מעט מאד קלוריות, אז איך ארבע כפיות סוכר?!
אני שותה רק מים בטעמים ..
עד שחברה שלי סיפרה שהיא הייתה בכנס של [לא יודעת מה] ואמרו להם שם
זה מכיל המון סוכר ויש שם חומר שעושה את זה יותר עדין
לא שאני לא שותה אבל יש לי מצפון ;)

• הוסף לסימניות
ראיתי בשערי רווחה איגלואים שעל האריזה יש סימון של "איל".
לא תמיד זה יותר בריא מסוכר.
יש תחליפי סוכר מאוד לא בריאים.
לחולי סכרת אין ברירה אבל לאדם בריא זה יכול להיות עוד פחות בריא מסוכר.
צריך לבדוק במה זה ממותק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה