דרוש מידע איגלו שגם אמהות אוהבות או מי רוצה להיות מליונר #2

• הוסף לסימניות
אז אצלנו כשהגדולים מקבלים רשות לחלק איגלו הם נותנים לה אחד ביד, רק מה, תמיד שוכחים לפתוח לה.
אני עדין מסתפקת מה עדיף , שהיא תמצוץ את הנילון עם הכיתוב עליו (הוא נמס במציצה, בדקתי.) או תטפטף שלוליות בכל הבית.
תודה. היום עליתי על ההברקה הזו. מאמין שאין רעל בדיו.

• הוסף לסימניות
אני עדכנתי תילדים שלי שקונים חבילה רק אחת לשבוע ולא יותר, מצידי שיגמרו את זה תוך יום, עד שבוע הבא אין חדש..
גם אצלינו זה ככה כבר כמה שנים
הם לומדים להיות יותר שקולים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטרפת לבקשה.
זו גם אחת התעלומות השיווקיות שלי, למה לא מיצרים שקית חלב אישית.
אנחנו בטח לא הראשונות שחשבנו על זה.
הספקתי לראות עובד זר או משו בסגנון.
מחזיק שקית חלב ברחוב ושותה...

• הוסף לסימניות
עכשיו ראיתי את האשכול הזה. מתאים בדיוק למזג אוויר הקפוא...
שמח שיש אנשים שמחפשים פתרון לבעיה כ"כ מציקה.
היות ואני פיתחתי ומשווק את המוצר קלקר שהוזכר כאן-אשמח לתת קצת פרטים עליו כמובן לא בשביל לפרסם את המוצר אלא היות וראיתי שאנשים מחפשים פתרון, אז הנה הוא.
אז נכון שעכשיו קר ולא חושבים על איגלו. בגלל שהנושא כ"כ חשוב ראיתי לנכון לפרסם תגובה.
הרעיון הוא פשוט: במקום להכניס כל יום כ"כ הרבה סוכר מהדלת האחורית, ולחשוף את הקטנים (והגדולים) שלנו לכל הסכנות שטמונות בו, פיתחנו איגלו שנקרא בשם 'קלקר' שעשוי מחומרים איכותיים.
בחרנו בקפידה את ממתיק הסוכרלוז (היקר) היות והוא נחשב לבטוח ובריא, והתרחקנו מכל האספרטיים ואססולפאם קיי וכו' המזיקים. נכון שהוא עדיין ממתיק מלאכותי אבל טוב בהרבה, מה גם שהכמות מזערית ממש.
בקיצור, אין מה לדאוג.
המטרה שלנו בקלקר היא להנגיש אותו לכל מי שמעוניין לקבל מוצר שהוא משקה טוב לאין ערוך משאר ההיצע בשוק, ולא רק לחולי סוכרת אלא לכל אמא שכמויות הסוכר הנוזלי שהילדים שלה מכניסים לגוף מפריע לה. (הרי איגלו לא מגיע רק אחד ביום...)
אכן בייצור הקודם היו כאלו שדווחו שהמוצר מעט חמוץ, שינינו את המתכון, ובעז"ה ייצא מעולה. (עבר מבחני טעם..)

• הוסף לסימניות
אי אפשר לייצר איגלו עם עטיפה אכילה\מתכלה, ולא נצטרך לאסוף את עטיפות האיגלויים מתחת המיטה\ספה או לא יודע איפה...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
עכשיו ראיתי את האשכול הזה. מתאים בדיוק למזג אוויר הקפוא...
שמח שיש אנשים שמחפשים פתרון לבעיה כ"כ מציקה.
היות ואני פיתחתי ומשווק את המוצר קלקר שהוזכר כאן-אשמח לתת קצת פרטים עליו כמובן לא בשביל לפרסם את המוצר אלא היות וראיתי שאנשים מחפשים פתרון, אז הנה הוא.
אז נכון שעכשיו קר ולא חושבים על איגלו. בגלל שהנושא כ"כ חשוב ראיתי לנכון לפרסם תגובה.
הרעיון הוא פשוט: במקום להכניס כל יום כ"כ הרבה סוכר מהדלת האחורית, ולחשוף את הקטנים (והגדולים) שלנו לכל הסכנות שטמונות בו, פיתחנו איגלו שנקרא בשם 'קלקר' שעשוי מחומרים איכותיים.
בחרנו בקפידה את ממתיק הסוכרלוז (היקר) היות והוא נחשב לבטוח ובריא, והתרחקנו מכל האספרטיים ואססולפאם קיי וכו' המזיקים. נכון שהוא עדיין ממתיק מלאכותי אבל טוב בהרבה, מה גם שהכמות מזערית ממש.
בקיצור, אין מה לדאוג.
המטרה שלנו בקלקר היא להנגיש אותו לכל מי שמעוניין לקבל מוצר שהוא משקה טוב לאין ערוך משאר ההיצע בשוק, ולא רק לחולי סוכרת אלא לכל אמא שכמויות הסוכר הנוזלי שהילדים שלה מכניסים לגוף מפריע לה. (הרי איגלו לא מגיע רק אחד ביום...)
אכן בייצור הקודם היו כאלו שדווחו שהמוצר מעט חמוץ, שינינו את המתכון, ובעז"ה ייצא מעולה. (עבר מבחני טעם..)
אפשר טלפון או מייל שלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה