עזרה אידיש כארד, מכירים?

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים קיבלנו את הכרטיס הזה.
יצא לנו להשתמש בכמה שקלים בודדים.
הכסף נמחק (היה לו תוקף של שנה או משהו כזה).
בעקבות שיחת פלאפון (הקלטה) שקיבלתי, בה נא' שהכרטיס הוטען בדקתי את היתרה וכתוב כך:
1665065795445.png

מה זה אומר?
יש את הסכום הנ"ל או לא?

כ"כ, האם יש לכם רשימה מסודרת של חנויות בהם ניתן לקנות?

תודה וחג שמח!

• הוסף לסימניות
הבנת הנקרא.
לדעתי...
פשוט כתוב את מה שסיפרת.
היה כסף, ועכשיו אין....
נמחק....

• הוסף לסימניות
אבל התקשרו ואמרו לי שהכרטיס הוטען!

• הוסף לסימניות
יכול להיות שעדיין לא עודכן שם ההטענה החדשה.
זה שהטעינו עוד פעם לא סותר למה שכתוב שם...
פשוט תנסה להעביר בחנות, תראה אם עובר...

• הוסף לסימניות
יש למישהו מס' של שירות לקוחות שלהם?

• הוסף לסימניות
בכל כרטיס מאחורה יש מספר להתקשר ולבדוק יתרה
הם גם אומרים פעולות אחרונות אם היתה הטענה או לא
פשוט להתקשר ולבדוק

• הוסף לסימניות
כפרת עוונות!
התקשרתי למי שאחראי על כל הדברים האלו בקהילה, הוא ממש היה מובך.
מה קרה?
האידיש-כארד בוטל, יש עכשיו משהו אחר, בטעות יש כמה משפ' שלא נכנסו לרשימה בפסח (לא ידענו מזה), והם לא הצליחו להכניס אותם (אותנו...) אח"כ.
הוא הביא לנו תלושים של 500 ש"ח ברמי לוי, במקום 1000 ש"ח בכרטיס החדש.
ה' יעזור.

ולענייננו:
טעיתי!
בהודעה שקיבלתי לא דיברו על אידיש-כארד, אלא על כארד-קור (מקווה ששמעתי נכון).
יש לכם מושג מה זה?
האחראי הנ"ל לא יודע.

• הוסף לסימניות
אולי את מתכוונת להימייש כארד
אני מהצפון וכולם מסביבי משלמים עם זה ( רק אנחנו מעולם לא קיבלנו, ושאני אומרת לבעלי שכולםםם מקבלים הוא אומר לי זה כספי צדקה , אני לא הולך לבקש...)

• הוסף לסימניות
אולי את מתכוונת להימייש כארד
אני מהצפון וכולם מסביבי משלמים עם זה ( רק אנחנו מעולם לא קיבלנו, ושאני אומרת לבעלי שכולםםם מקבלים הוא אומר לי זה כספי צדקה , אני לא הולך לבקש...)
היימיש כארד זה הכרטיס החדש שכולם מקבלים ואנחנו בטעות לא.
השאלה היא מה זה הכארד-קור הזה או מה שזה לא יהיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה