דרוש מידע אידיש כארד רשימת חנויות ארצית, למי יש?

• הוסף לסימניות
זה מעודכן לתשרי תשפ"ג

קבצים מצורפים

• חניות אידיש כארט מעודכן (1).xlsx
    KB 128.7 · צפיות: 567
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע אם קידישיק מקבל את כרטיסי אידיש כארד? (לא כארד שופ)

• הוסף לסימניות
כמדומני שלא.
זה תקף לבגדי ילדים?
נראה לי שזה תקף רק לבגדים של אברכים ובחורים...
איך מקבלים את הכרטיס הזה?
אני רואה המון בחנויות שמציגים כרטיסים שונים ומשונים שהם לא אשראי.
ורק אני מחייבת את האשראי כמו ילדה טובה?!?

• הוסף לסימניות
איך מקבלים את הכרטיס הזה?
אני רואה המון בחנויות שמציגים כרטיסים שונים ומשונים שהם לא אשראי.
ורק אני מחייבת את האשראי כמו ילדה טובה?!?
מי שקונה גיליונות של עיון הפרשה, ועונה תשובות לשאלות זכאי למלגה פעם בחצי שנה. (תשרי וניסן)
כמו כן, מי שעונה תשובות לשאלות נכנס להגרלות על כסף.
עשרה גיליונות עולים:
במייל 100 ש"ח.
מודפס 125 ש"ח.
מי שקונה מודפס, זכאי לקבל במייל.
הגיליונות יוצאים בתדירות של פעם בחודש+.

• הוסף לסימניות
יש למישהו רשימה מעודכנת נכון להיום?

• הוסף לסימניות
שימו לב שעיון הפרשה מדגישים שהכרטיסים נטענים על מנת להשתמש בהן אך ורק לחנויות מזון

• הוסף לסימניות
...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות בצורה אחרת?
לא של אקסל(צילום מסך\וורד\PDF) ממש ממש ממש יעזור לי!!!
תודה!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה