איה המנעלים? איהם?

• הוסף לסימניות
רועדות רגליי, פקות ברכיי, נעצמות עיניי, מוחי קודח, ראשי הולם.

יעלה, נורמלי, מה עושים???
אני זקוקה בדחיפות לנעליים חגיגיות יפהיפיות במיוחד לבת כמובן, (בסגנון המוקסין\סוליה דקה עם שרוכים)
זוג בצבע שמנת וזוג בצבע בורדו.

במידה 20 (זה גם גדול...) מה, הפצפונים לא אמורים ללכת???
כבר חרשתי את ב"ב, הייתי בשוזים, רק שם היה משהו, היו שם נעליים מדהימות, לא לכיס שלי ולא במידה. או במידה אבל לא לטעמי.

הייתי בסקופ, עוד לא הגיעה הקולקציה של החורף לקטנטנים.
ב"טו גו" אין בכלל במידה הזו למרות שהיו שם נעליים יפהיפיות.

כבר הלכתי על "סילק טאץ'" אבל אין להם כרגע במלאי לא שמנת ולא בורדו.

תצילו אותי!!!!!!!!!!!!!!!

חתונה ביום שלישי!

• הוסף לסימניות
אם היא לא הולכת מרחקים באולם
תשאירי אותה בגרביים בלבד
תכיני כמה זוגות להחליף במהלך החתונה...

• הוסף לסימניות
עלה פה לא מזמן רעיון לקנות בצבע אחר ולצבוע בספריי

• הוסף לסימניות
ראיתי בצבעים האלו מהממות בפמילי שוז בבני ברק
לא יודעת אם בתקציב שלך
שמנת קניתי שם מהממות לבת שלי בת שנה ורבע ב109 ש"ח
אולי הבורדו יותר יקרות
אני מאד מרוצה עד היום מהסחורה שלהם

• הוסף לסימניות
מידה 20 זו מידה בעייתית מאד בנעליים אלגנטיות... מאד מאד!!!
כמעט לא קיימות נעליים אלגנטיות ״נורמליות״ למידה הזו שלא נראות נעלי תינוק קטן (מנסיון...)
הפתרון שאני מצאתי (לפחות לחתונה) הוא לקנות נעלי טרום הליכה במידה 4...
יש מוקסין יפות בצבע בהיר
(הקלאסי, של חברת.... נו... לא זוכרת)
ואפשר מקסימום לרסס בספריי בורדו כמו שהציעו...
את החתונה זה בטח ישרוד...
ואני הנחתי בתוכן ספידה עבה ונוחה, וזה שרד לי כנעל ממש עד שהגיע החורף ויכלתי לחשוב ם על כהות והסתדרתי...

• הוסף לסימניות
קניתי כבר במחירים כאלו ויותר, הקטע הוא שאני מחפשת משהו פשוט כי אני צריכה שני זוגות לביגוד מסוים.

• הוסף לסימניות
ברעיון של צביעת נעל - אפשר לצבוע בלק (של ציפורניים)
זה זול ויש מגוון רחב מאד של צבעים וגוונים.

• הוסף לסימניות
בא נאמר שהבעיה שלי היא לא הצביעה (למרות שאין לי זמן מיותר לצבוע ולהמתין לייבוש.)

איפה בכלל יש נעל יפה במידה הזו במחיר שפוי.

בסילק טאצ' אין בכלל נעל מוקסין כרגע בשום צבע.

• הוסף לסימניות
הוווווווווווווווו!
מצאתי!
ב"ה יש בסילק טאצ', הגיעה היום סחורה, יש בורדו!!!

תודה על כל העזרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה