כי הוא צדיק!!איך אני יכולה לשכנע את הילד שלי שאבא של החבר לא יהרוג אותו למרות שבאמת יש לו 'רובה' והילד מאיים שיגיד לאבא שלו להרוג אותו?
אנחנו בדיוק מלמדים את הילדים שלא כל מי שיש לו כיפה וציצית זה אומר שהוא צדיקוראיתי אותו בשבת ויש לו כיפה וציצית
והוא מתפלל בבית כנסת
יכולה לומר מנקודת מבט של גננת (בגן בנים), חופשי יש ילדים שמאיימים על ילדים אחרים, בעיקר איומים בסגנון שכתבת.אני מאמינה שכל אמא לילדים קטנים (3-6), בעיקר בנים, נתקלת בתופעה של חברים שמאיימים עליהם באיומים לא מציאותיים כמו: אבא שלי יהרוג אותך ועוד...
מעניין לשמוע איך אתן מגיבות לילדים שלכם ומצליחות לגרום להם להבין שזה לא יכול להיות.
לשקר על הילדאפשר לומר שיש לו רובה מים והוא התבלבל וזה בסך הכל ישפריץ קצת מים
ובמילים אחרות -
זה לא לשקר ,לשקר על הילד
אוקי נכון,מסכים איתךדימיון של ילד יכול להמשיך לרוץ.
אם הופכים את האיומים לבדיחה או לא מתייחסים אליהם ברצינות, הילד ימשיך להרגיש חוסר ביטחון.
צריך להסביר לילד בצורה רצינית שהאיום הספציפי לא יכול להתממש, ושבאופן כללי ילדים אומרים דברים לא מציאותיים. אחר כך אפשר לצחוק, אבל קודם כל להתייחס ברצינות.
ילדים לא מבינים מה שבעיניך נחשב הומור,זה פשוט להסביר לילד שמה שהחבר אמר לא מציאותי
בדרך של הומור....
וכשהוא מפחד מאזעקות וטילים מה אתה עונה לו? שזה זיקוקים של יום העצמאות?!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: GITARIST, אא-אסתר, ה' אוהב אותך ועוד 3 משתמשים6 //