איורים בסגנון מינימליסטי

• הוסף לסימניות
בהמשך ל-http://www.prog.co.il/showthread.php?t=104579
ניסיתי כיוון אחר.
איך זה נראה עכשיו, הגיוני?
להזכירכם, האיורונים הללו מיועדים ללות תחילת קטעים בספר קליל למבוגרים הדן בילדים.
אודה לחוות דעתכם המלומדת

-סליחה שהעליתי בקובץ פידיאף סגור, פשוט בפעם הקודמת זה עלה לי בפרוג בקווים רועדים ומרוסקים.

• הוסף לסימניות
יש בזה... יש בזה. מתוק מאד,
עכשיו הסגנון קצת יותר אומנותי ומוקצן ברמה שנותנת להרגיש עם זה יותר נח.
זה כבר מתחבר למילותיך הנהדרות!
את על הדרך!

• הוסף לסימניות
מתוק וקומי!
וכל כך מודגש שהכל יוצא מאותו העט (הכתיבה והציור)
רב הצלחות!

• הוסף לסימניות
מעבר למתוק ומשעשע - זה משהו שמייחד את הספר.
(כמו ששפרה גליק מייחדת את ספרי "בנצי")

• הוסף לסימניות
איורים ע"י המחבר ראיתי בהרבה ספרים, וגם אם הם אינם מקצועיים - יש בהם טעם מיוחד מפני היותם פרי עפרונו של המספר.
מפריע לי קצת הרישול בקו של הרגליים בחלק מהדמויות, וכן הדמות השמאלית למטה - הפה שלה מתחבר עם הצעיף ויוצא משהו מבהיל במקצת כמו לשון המשתרבבת טפחים הרבה...

• הוסף לסימניות
הו, זה ממש חמוד בעיניי! ואם אינך בקיאה בטקסט של הנסיך הקטן אשמח לצטט אותו כאן.

• הוסף לסימניות
נדמה שפורום כותבות עבר לכאן...:)
ציירים- יש מישהו שיכול להציץ? (זה קשה לפתוח פידיאף, אני יודעת...)

וג'י, מה עניין הנסיך הקטן לכאן?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להסביר על איזה סוג וסגנון של ספר מדובר,
בכדי שאדע איך להתייחס לאיור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;800171:
יש אפשרות להסביר על איזה סוג וסגנון של ספר מדובר,
בכדי שאדע איך להתייחס לאיור...
רשימות למבוגרים (מבוגרת למעשה;)) כתובות בסגנון קליל והומוריסטי, הדנות בענייני פעוטות.

• הוסף לסימניות
סגנון "קריצה"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;800180:
סגנון "קריצה"?
לא עד כדי כך.
הנימה הומוריסטית, התוכן דווקא חשוב.

• הוסף לסימניות
להשבית את החגיגה?
בעצם בשביל מה,
נוי את מאוד מוכשרת,
שלום.

• הוסף לסימניות
את יודעת מה? אני חושב שזה סגנון, ושזה מאוד חמוד!.. והרגלים שעשית נורא מתאימים.. וכל הכבוד התנועות ממש טובות (אהבתי את הילדה המזמרת) מה שכן, הייתי משקיע יותר בעיניים, כדי להוסיף חיות.. (אגב לילדה המזמרת יש עיניים מאוד מביעות, ולכן זה נתן לה חיות מיוחדת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;800147:
נדמה שפורום כותבות עבר לכאן...:)
ציירים- יש מישהו שיכול להציץ? (זה קשה לפתוח פידיאף, אני יודעת...)

כן, עד שפותחים את הקובץ... את יכולה לעלות בjpg ואם את רואה שבהודעה שלך הציור יצא פגום- אפשר לתקן הודעה ולהוסיף pdf.
הציורים חמודים מאוד- ילדה על הכיסא- אהבתי במיוחד. שימי לב לשני דברים: עיניים צריכים יותר להביע וקו צריך להיות יותר מחודד ונקי- לא רועד. והכל יהיה מצויין. בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה