איורים בספר של חבורת תריג

• הוסף לסימניות
חבר'ה, שווה לראות,
הצייר המוכשר "רון סגולוביץ".
תוצאות צביעה מהממות!
נכנס לעומק הפרטים הכי קטנים.
אור וצל מטורף!
עבודה מהממת!
רוצו לקנות רק בשביל זה!!!

• הוסף לסימניות
נתקלתי בספר אחד, ציורים של רפי דרוק המוכשר צביעה של רון סגלוביץ המוכשר גם הוא
ככה זכור לי, תקנו אותי אם אני טועה....

• הוסף לסימניות
רפאל. מה אתה נחבא אל הטאבלטים. עלה לבמה, תגיד כמה מילים.

• הוסף לסימניות
ציורים מדהימים של רפאל דרוק
עשו את עסקת חייהם שם, בתריג!
הדינמיקה, הזוויות, הזרימה, הקלילות והעליזות. אוחחח. נהדר!

• הוסף לסימניות
אני חושב כשמעלים כזה אשכול עדיף גם להעלות ציורים שנבין במה מדובר (למרות שיש כאן יוצרים שיש להם תרייג. אבל לא לכולם יש)

• הוסף לסימניות
אכן.
בסטודיו של רון עשו עבודה נפלאה גם על הכריכה הנדירה וגם בצביעת כל הספר בפרק זמן קצר מאוד. להשיג באושר עד.

קבצים מצורפים

• 13.jpg
    13.jpg
    1.1 MB · צפיות: 293
  • 23.jpg
    23.jpg
    1 MB · צפיות: 294
  • 34.jpg
    34.jpg
    1.5 MB · צפיות: 288
  • 42.jpg
    42.jpg
    1.1 MB · צפיות: 259
  • 44.jpg
    44.jpg
    1.3 MB · צפיות: 256
  • 51.jpg
    51.jpg
    1.4 MB · צפיות: 251
  • כריכה8.jpg
    כריכה8.jpg
    1.1 MB · צפיות: 309
  • הוסף לסימניות
אז אני מבין שהייעוץ אצלי את מי לקחת למלאכה אכן הייתה שווה...

שמח לראות

• הוסף לסימניות
רגע, שניה תנו לי לנשום עמוק, אני חולם?? מישהו יכול לצבוט אותי כדי לוודא?.. ר פ י ד ר ו ק פה? אני לא מאמין!! רפיייי דרווווווק פהההההההה!!!!! חבר'ה אתם קולטים את זה? הוא חזר לפורום!!! קולולולווו טרלילילילי איייייי

סליחה על ההתפרצות הרגשית פשוט קצת התרגשתי...;) זה קורה לי לפעמים...

• הוסף לסימניות
אהמהמ...ואם יורשה לי - הכל נעשה באמת בלחץ של זמן הזוי! ממש הזוי.
אז הכל יחסי.
תודה.
והלוואי על כולם לקוחות כמו רפאל כל יום. יירבו כמותך בישראל אמן.

• הוסף לסימניות
אני גם חייב להוסיף, שפרויקטים של שיתופי פעולה עם אומנים מהפורום זה תענוג לא רגיל.
פשוט כיף.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אוי אוי ואני עוד זוכר...*בתנועת הפלגה* בדידי הוה עובדא, כד הווינא תליא, הייתי מבקש מכבודו שיפנה אליי איזה לקוח עודף ועסיסי. והנה בא היום. ופרעת חובך. ואכן, ר' רפאל דנן, הינו בן תורה נעים הליכות. מקצת שבחו בפניו. חן חן.

• הוסף לסימניות
אחד הספרים המוצלחים קניתי את זה. כיף להסתכל בזה שוב ושוב, נותן לי השראה ;)
המצחיק הוא שזה רק 19 שקל באושר עד שבקום אחר זה היה עולה 70 במקרה הזול.
ספר איכותי והכריכה פשוט אליפות.. מחכה לספר האיכותי הבא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה