איורים לחו"ד

• פותח הנושא dizi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל הערות בונות, אפשר עוד לתקן. [זה לאחר כמה הערות של דבורה על הסקיצות.]
בקשר לצביעה - היא לא משהו, אבל זה מה שאני יודעת, זה נורא?

קבצים מצורפים

• 3 copy.jpg
    2.1 MB · צפיות: 22
  • 5 copy.jpg
    2.6 MB · צפיות: 22
  • 7 copy.jpg
    3.6 MB · צפיות: 28
  • 10 copy.jpg
    3.7 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
סגנון פשטני. ממש מתוק!
הצביעה יכולה להיות יותר טובה (גם באילוסטרטור)
ולדעתי, פוטושופ ישדרג מאד...

• הוסף לסימניות
יוסי והגברת לוי הזקנה של רבקה אליצור?

• הוסף לסימניות
ציורים מקסימים, שני את הצבעים ל-RGB

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, יש כשרון ב"ה..
אני לא מבין רק איך הגעת למצב שהצביעה תראה ככה? זה ממש זוהר , ובכל ציור יש סוג של מעבר חצייה, בהיר כהה בהיר כהה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;825710:
יפה מאוד, יש כשרון ב"ה..
אני לא מבין רק איך הגעת למצב שהצביעה תראה ככה? זה ממש זוהר , ובכל ציור יש סוג של מעבר חצייה, בהיר כהה בהיר כהה..
זה נראה זוהר כנראה באמת בגלל שלא שיניתי את פורמט הצבע, הדפסתי עותק אחד ושם זה נראה קצת פחות מזעזע. והמעברים - ככה זה נראה כשסתם שופכים צבע עם מעברים אקראיים באילוסטרייטור. המעברי חציה בקירות זה בכוונה, זה הדוגמא של הטפט על הקירות, לא יפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dizi;825979:
זה נראה זוהר כנראה באמת בגלל שלא שיניתי את פורמט הצבע, הדפסתי עותק אחד ושם זה נראה קצת פחות מזעזע. והמעברים - ככה זה נראה כשסתם שופכים צבע עם מעברים אקראיים באילוסטרייטור. המעברי חציה בקירות זה בכוונה, זה הדוגמא של הטפט על הקירות, לא יפה?

יפה מאוד, יכול להיות הרבה יותר..
למה את לא צובעת בפוטושופ?...

• הוסף לסימניות
הציורים יפים מאוד!
לגבי הצביעה- אולי זה טעם אישי שלי אבל אני ממש לא אוהבת גרדיאנט... (מעבר צבעים ממוחשב) לדעתי אם תשני את השטחים הצבועים לצביעה חלקה בצבע אחיד זה יהיה הרבה יפה.
בגרדיאנט כדאי להשתמש במקרים מאוד בודדים וספציפים ובטוב טעם, עם מחשבה. כששמים אותו יותר מידי זה פשוט הורס...

• הוסף לסימניות
הציורים חביבים, הצביעה מורידה אותם...
תצבעי בתחילה את כל הציור בצבעים בהירים מאד בלבד,
ואז תתחילי להעלות כהות במקומות הנכונים, כל התמונה תקבל גובה אחר.
וכדאי לך ללכת על פוטושופ, מנגה, זה מאד מתאים לסגנון שלך!
הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
דבר נוסף-
בחירת הצבעים צריכה להיות עדינה יותר והרמונית, בחרת צבע מודגש לכל אלמנט באיור וזה מבלבל את העין
מותר לקיר להיות לבן, מותר לצבעים לחזור על עצמם, ואפילו עדיף להישאר באותה משפחת צבעים. יש פריטים שיכולים להיות בצבעים כביכול דהויים, לא הכל צריך לקפוץ ישר מהתמונה, זה קצת מסחרר...

תשפרי את הצביעה והאיור יהיה פי 100 יותר מוצלח.

• הוסף לסימניות
את יכולה לשם ההדגמה להסתכל על הציור המדהים של דניאלה שמצורף לה מתחת לשם... (:
כל פעם שאת כותבת תגובה אני שמחה לראות אותו עוד פעם!

• הוסף לסימניות
הציורים חמודים! יש להם פוטנציאל להיות מושלמים.
אני ממליצה לך להוריד את קו העין כך שנקודות המגוז יהיו בערך בחצי הציור. כך שזה יתאים יותר לדמויות שצייירת.
באופן כללי הציורים בעלי פוטנציאל נהדר!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י daniella f;826116:
דבר נוסף-
בחירת הצבעים צריכה להיות עדינה יותר והרמונית, בחרת צבע מודגש לכל אלמנט באיור וזה מבלבל את העין
מותר לקיר להיות לבן, מותר לצבעים לחזור על עצמם, ואפילו עדיף להישאר באותה משפחת צבעים. יש פריטים שיכולים להיות בצבעים כביכול דהויים, לא הכל צריך לקפוץ ישר מהתמונה, זה קצת מסחרר...

תשפרי את הצביעה והאיור יהיה פי 100 יותר מוצלח.
דניאלה, כל עצה שלך פנינה...dizi כדאי לך לאמץ :)
דניאלה, למה אין לך עדיין תיק עבודות? הלוגו שלך יפהפה אבל אשמח לראות אותו בגדול,
ועוד ציורים שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;826144:
דניאלה, כל עצה שלך פנינה...dizi כדאי לך לאמץ :)
דניאלה, למה אין לך עדיין תיק עבודות? הלוגו שלך יפהפה אבל אשמח לראות אותו בגדול,
ועוד ציורים שלך.

תודה:) אני צריכה באמת להעלות תיק עבודות (ולעדכן את האתר...:eek:) בכל מקרה בזכותך שיניתי עכשיו את החתימה כדי שיהיה ברור יותר שהלינק שם הוא לאתר העבודות, את מוזמנת להיכנס ולראות שם גם את הלוגו בגדול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י daniella f;826167:
תודה:) אני צריכה באמת להעלות תיק עבודות (ולעדכן את האתר...:eek:) בכל מקרה בזכותך שיניתי עכשיו את החתימה כדי שיהיה ברור יותר שהלינק שם הוא לאתר העבודות, את מוזמנת להיכנס ולראות שם גם את הלוגו בגדול.
תודה, אני מכירה את האתר שלך ונהנית מאוד להכנס אליו מדי פעם, פשוט חגיגה לעיניים ולנפש. לא יזיק גם תיק עבודות כאן ;):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;826037:
יפה מאוד, יכול להיות הרבה יותר..
למה את לא צובעת בפוטושופ?...

כי אני שולטת יותר באילוסטרייטור משום מה. זה פשוט יותר קל ויותר מהר... אולי בפרוייקט הבא כשיהיה לי יותר זמן אנסה לצבוע בפוטושופ, תודה על העצה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העצות המחכימות,

אנסה ליישם אותן. גם אם לא בציורים האלה כי לא אספיק אז בציורים הבאים.

• הוסף לסימניות
דניאלה, הציורים שלך מקסימים, נתקלתי בהם פעם בעלוני מבראשית וגם בעיתון אותיות ובאמת התפעלתי ותהיתי מי הצייר המוכשר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה